| Numai e:) a întrebat:

Credeti ca fetele iubesc mai mult decat baietii?
Sau ca ele sunt mai sentimentale?

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sigur ca fetele sunt mai sentimentale prin natura lor, sunt mai sensibile decat baietii care urmaresc mai mult latura fizica intr-o relatie. Asta este doar parerea mea.

| Anecherry a răspuns:

Prin natura ei femeia este mai sentimentala, iar barbatul mai fermhappy dar asta nu inseamna ca fetele iubesc mai mult decat baietiihappy fiecare iubeste la un moment dat din toata inima.

| ecristinamc a răspuns:

Cu totul ca sunt fata o sa incerc sa fiu obiectiva cat se poate.Intr-o relatie(am spus si am repet) intotdeauan unul iubeste mai mult ca celalalt.Nu este o regyla ca femeia iubeste mai mult cum nu este o regula nici faptul ca barbatul inseala pentru ca pana la urma inseala cu femeile adica cu noi si pana la urma tot noi suntem vinovate.
Fete; le insasi prin natura lor au un sentiment de maternitate mult mai bine dezvoltat in comparatie cu barabtii, care se dezvolta prin ianibtarea in varsta, accetandu-se mai ales la nasterea unui copil sau se pierde.
Exista femeie care si-ar da viata pentru copii lor dar lka fel de bine exista si-o barbati.Sunt femeie care le gasesti pe Dorobanti dar sunt si femei la cratita.Sunt femei care se duc sa bea bere toata ziulica dar si barabti care tin lco de mame.Nu exista o anumita regula.
Nimeni si nimic nu e perfect asa ca nici femeile nu sunt att de sentimentale si nici nu iubesc mai mult ca barbatii.
Totul depinde de partener si de felul in care a fost crescut pentru ca si aici, ca si in orice alt; lucru, intervine respectul.
cristina

| kiwii a răspuns:

Nu cred.Conteaza de fiecare persoana.Am vazut la viata mea si fete total insensibile, si cam... c**ve, am vazut si baieti care erau in stare sa isi dea viata pentru iubita...si invers.deci.

| Zambete89 a răspuns:

Iubesc mai mult.

| soricica a răspuns:

Da este adevarat, fetele sunt mai sentimentale ca baietii si ele pun mai mult suflet intr-o relatie. Dar sunt si baieti care sunt mai sensibili si pun si ei suflet. Oricum predominant sunt fetele[de ce, nu stiu sa-ti spunbig grin]
Bye

Întrebări similare