In mare parte da, chiar daca unii spun ca nu prea conteaza, in primul rand esti atras/atrasa de aspectul fizic al acelei persoane, iar daca iti place incerci sa intrii in discutii cu ea, sa o cunosti mai bine, sa vezi ce perspective are, etc.
Conteaza, dar mult mai importanta e frumusetea sufletului si a caracterului.
Sa fim seriosi, chestia cu sa fie bun/a la suflet etc nu mai tine atat de mult. Bineinteles ca este in majoritatea cazurilor. Probabil o relatie echilibrata se bazeaza pe 50% frumuseste si cealalta jumatate pe intelegere etc.
Psihoyounger
Da, frumusetea conteaza cel mai mult!
Spun asta pentru ca nu ai precizat care frumusete, a sufletului sau a fizicului...eu sunt de parere ca amandoua conteaza, dar daca esti ca marul din Alba-ca-Zapada, la exterior frumos si la interior gaunos, atunci degeaba...pentru ca oamenii cu adevarat valorosi sunt apreciati pentru frumusetea spirituala.Eu una nu am prea vazut oameni (in special fete) frumosi (dar prosti) si apreciati... in schimb, poti fii cat de urat vrei, dar daca ai o anumita inteligenta si o stare de spirit pe care o poti transmite, ea nu mai e vizibila.
Succes! Pa-pa!
E importanta frumusetea dar sa nu uitam ca inteligenta si sufletul conteaza mai mult nu trebuie sa judecam un om cum arata ci cum gandeste si cum se comporta
Depinde daca te referi la frumusetea interioara sau la cea exterioara[ambalajul]...sufletul unui om conteaza mai mult decat felul in care arata!
Sigur, conteaza si frumustetea. Dar la ce bun daca e frumos/a si minte nu are? Deci e necesar sa fii si frumos/a, dar si inteligent/a. :-)
Frumusetea e in ochii celui care priveste asa ca frumusetea exterioara prea putin conteaza, ea e trecatoare, ce conteza este inteligenta si frumusetea interioara.
Cu respect, ma inclin!
Conteaza si ea cat de cat... insa mai importanta e inteligenta dupa parerea mea. Frumusetea cu timpul se duce. insa inteligenta daca o ˝hranesti ˝asa cum trebuie va fi mereu cu tine .
Intr-o epoca nebuna dupa perfectiune, da...Acum sa fim sinceri, cati dintre noi se uita mai intai"la suflet"? Primul lucru pe care il observam la o persoana este aspectul fizic.
barolly întreabă:
LoveForShania întreabă: