Nu, sincer mie imi place, si eu trec la liceu si mi-am luat o gentuta mov cu (,) curcubee si fundite pe ea. Imi plac chestiile colorate si copilaresti. Daca eu vreau sa fiu mai ciudata, asta sunt eu, si-mi place
Sincer da, dar daca te imbraci foarte tare poti sa te inspiri de pe Weheartit.com va veni foarte tare!
Interesant. dar daca ai peste 13 ani nu mai merge. ar merge ceva de genul acesta: http://www.okazii.ro/......loral.html
Dupa cate observ, esti fata...La inceputul liceului si eu mi-am luat ghiozdan, dar dupa primele 2 luni am renuntat la el deoarece toate fetele purtau genti (posete)...
Si da,este putin copilaresc, dar daca tie iti place nu e nici o problema nu colegilor tai trebuie sa le place, deci...succes!
Nu mi se pare ca ar fi genul potrivit pentru. un copil de liceu, Scuza-ma.Mai degraba se potriveste unui copil de cls a 6-a.Plzzz fundita.
Asta? primul an de liceu? e 'parfum' eu am vazut cu ghiozdane cu barbie si funda...E foarte bun daca iti place pentru ca stiu multe fete carora inca le mai plac 'Hello Kitty' si sunt de varsta ta deci e foarte bun
Da, este puțin copilăresc însă n-ar trebui să-ți pese de părerea celorlalți, ci de gusturile tale și de cât de bine te simți cu el.
De ce să-ți iei un ghiozdan mai puțin copilăresc și să nu-ți placă?
Cumpără-ți ce dorești!
Baftă!
Paulinaxoy întreabă:
anonim_4396 întreabă: