Nu cred ca se mai fac ore.
Adica, poate scrieti dar de invatat nu cred ca va da, caci pe 10 trebuie sa fie incheiate mediile.
Funda?
Trebuie sa predai cartile in ultima saptamana...dar cred ca nu-i mare paguba oricum daca va indurati de nsite profesori o sa va dea drumul acasa de la obiectele asta plictisitoare desen muzica etc.
Pai cred ca nu vom mai face ore dupa 10 iunie
fiindca se incheie mediile
iar daca tu stii ca ai note la toate materiile nu trebuie sa iti mai faci griji
Cum sa se mai faca ore?! se clarifica situatia scolara cu incheierea mediilor ...si nu stiu acum depinde de ce profi ai, dar oricum nu o sa se mai faca atat de multa scoala.Din moment ce ai zis ca termini pe 10 iunite inseamna ca esti clasa a 8 a.S-ar putea ca profii de romana si de mate inca sa mai repete materia pentru examen dar o sa isi dea si ei seama ca e ultima saptamana si poate va lasa mai lejeri pa-pa si succes mult la examenul din iunie
Daca ai destule note ca sa-ți încheie mediile nu trebuie sa ați faci griji eu nici nu mai fac ore mergem la scoală și stam degeaba e o plictiseala mare
dar e mai bine decât sa fac ore
De obicei te duci mai faci o recapitulare pan amarti sau miercuri si dupa discutati ceai mai facut ceo sa faceti la vara chestii de genu asta...
cevazacelamineintorace întreabă: