Eu cred ca nu a ajuns la maturitatea necesara pentru a avea o relatie fara ca cei din jur sa nu-i laude "bijuteriile achizitionate".Era normal sa aiba o alta relatie dupa ce voi v-ati despartit,dar ceea ce face el acum e o prostie,poate ca incearca sa te faca geloasa, poate incearca sa-i impresioneze pe ceilalti ca poate avea relatie dupa relatie, oricum, tu nu trebuie sa-l bagi in seama cand are astfel de scapari infantile, dovedeste tu maturitate
Dar ce ma stereseaza ca iubita lui acum e fosta mea prietena ne-am certat cu ea dupa despartire
Inseamna ca nu ti-a fost prietena cu adevarat.Nu te mai macina pentru orice chestie,sunt alte obstacole mult mai grele in viata decat asta,crede-ma.Ce a fost,a fost,conteaza ce se v-a intampla de acum incolo. Faptul ca vine si isi flutura relatia cu presupusa ta prietena,arata cat de copil e.Ti-am mai spus, da tu dovada de maturitate, si nu-i arata ca te ataci si v-a inceta cu chestia asta, dar daca ii arati ca te macina, v-a continua sa o faca pana te v-a scoate din minti.Be strong :*
Eu cred ca da.
Nu trebuie sa faci greseala si sa il platesti cu aceeasi moneda. Incearca sa pari indiferenta, pentru ca indiferenta doare cel mai tare xD.
Credeti ca incearca sa ma faca geloasa? Uitati problema am fost impreuna dar ne-am despartit iar el acum e cu alta..si in fiecare zi cind ma vede le spune baietilor'' vaii ce prietena am eu.voi nici nu visati la una ca ea'' Funda la raspunsul cel mai bun
Da, o fi o chestie badarana dar si eu am facut-o cu fosta mea prietena.