| Butterfly2110 a întrebat:

Credeti ca incearca sa ma faca geloasa? Uitati problema am fost impreuna dar ne-am despartit iar el acum e cu alta..si in fiecare zi cind ma vede le spune baietilor" vaii ce prietena am eu.voi nici nu visati la una ca ea"

Răspuns Câştigător
| baddgirl a răspuns:

Eu cred ca nu a ajuns la maturitatea necesara pentru a avea o relatie fara ca cei din jur sa nu-i laude "bijuteriile achizitionate".Era normal sa aiba o alta relatie dupa ce voi v-ati despartit,dar ceea ce face el acum e o prostie,poate ca incearca sa te faca geloasa, poate incearca sa-i impresioneze pe ceilalti ca poate avea relatie dupa relatie, oricum, tu nu trebuie sa-l bagi in seama cand are astfel de scapari infantile, dovedeste tu maturitate happy

| Butterfly2110 explică (pentru baddgirl):

Dar ce ma stereseaza ca iubita lui acum e fosta mea prietena ne-am certat cu ea dupa despartire

| baddgirl a răspuns (pentru Butterfly2110):

Inseamna ca nu ti-a fost prietena cu adevarat.Nu te mai macina pentru orice chestie,sunt alte obstacole mult mai grele in viata decat asta,crede-ma.Ce a fost,a fost,conteaza ce se v-a intampla de acum incolo. Faptul ca vine si isi flutura relatia cu presupusa ta prietena,arata cat de copil e.Ti-am mai spus, da tu dovada de maturitate, si nu-i arata ca te ataci si v-a inceta cu chestia asta, dar daca ii arati ca te macina, v-a continua sa o faca pana te v-a scoate din minti.Be strong :*

6 răspunsuri:
| Melany8 a răspuns:

Cred că da încearcă să eviți și va uita de tine

| NickyDawn a răspuns:

Eu cred ca da.
Nu trebuie sa faci greseala si sa il platesti cu aceeasi moneda. Incearca sa pari indiferenta, pentru ca indiferenta doare cel mai tare xD.

| Butterfly2110 explică:

Credeti ca incearca sa ma faca geloasa? Uitati problema am fost impreuna dar ne-am despartit iar el acum e cu alta..si in fiecare zi cind ma vede le spune baietilor'' vaii ce prietena am eu.voi nici nu visati la una ca ea'' Funda la raspunsul cel mai bun

| Danut_Sirbu_1999 a răspuns:

Da, o fi o chestie badarana dar si eu am facut-o cu fosta mea prietena.