Pur si simpu de obicei prietenii sau conoscutii,la aceste jocuri stiind ca exista cupluri in echipa ii pun sa faca fel si fel de chestii,nu e pentru un interes sau o satifactie ci doar pentru distractie si da cred ca nu i-ar pica bine sa refuzi, mai bine o lasi pe ea sa faca alegerea asta, se poate sa refuze ea sa o faca.
Depinde de ce fel de persoana ii ea s-ar putea sa se simta jignita deoarece crede ca ti rusine cu ea dar daca ii spui ca nu iti place sa se uite toata lumea in gura ta cand va sarutati te va intelege.
Pe mine nu ma inetreseaza parerile celorlati, eu daca iubesc acea persoana ma accepta asa cum sunt nu pentru ca fac ce spun ceilalti. Ce cred ceilalti depre tine nu ar trebui sa-ti pese insa daca te deranjeaza sa o saruti de fata cu ceilalti mai bine spune-i ca asa sa stie si ea si poate nu o va deranja.
Cel mai bun mod de afla este sa o intrebi pe ea.noi nu prea avem de unde sa stim ce gandeste ea. apropo ai putea sa ii spui inainte de presupusul joc ceea ce crezi(Ca nu iti place sa te saruti cu toti tampitii de fata).
In legatura cu interesele celor din jur... daca e sa jucati sticluta si sa cazi cu iubita ta e doar de amuzament...iar daca va jucati adevar sau provocare poate ca cel care te-a provocat este invidios pe tine sau doar curios
flavius19992 întreabă: