Eu cred ca te-a iubit doar ca atunci cand ea l-a sunat cred ca a inceput sa-si aminteasca de clipele pe care le-a petrecut cu ea.mai ales daca au avut o relatie serioasa cu ea...
Da,sunt sigura ca a tinut mult la tine doar ca in momentul in care l-a sunat fosta iubita tu l-ai sufocat cu gelozia ta so presupunerile tale, draga mea gelozia este o boala...un om care vrea sa te insele o face indiferent de situatie...crede-ma ai gresit foarte mult
Pai, el este mai mare decat tine cu 5 ani.
Puteti fi prieteni, dar trebuie sa ii spui si mamei tale.Ca sa nu se creeze probleme. Ok?
Eu cred ca te-a iubit macar putin.dar acum nu sunt sigura ca o mai face pentru ca i s-a intamplat ceva, si s-ar putea sa fie vorba despre ei doi[el si fosta] pe care poate inca o mai iubeste..Mai bine ai vorbi si cu mama ta ca sa te poata sfatui. Succes in continuare.
Faza cu amicii ii veche de cand mama era...
nah la tine a tinut dar din cate am inteles eu, am dedus ca aia l-a dat peste cap...
ai face bine daca l-ai intreba ce are ea si ce nu ai tu ...nu crezi?
Daca as fi eu in locul tau sincer nu as vrea sa ma despart de el din cum l-ai descris in prima parte, in primul rand asigura-te daca mai are vreo chestie cu acea fata, dar daca nu incearca sa-l faci sa nu se mai gandeasaca la ea fiindca nu are rost sa va despartit pentru fosta, iar faza cu amicii nu cred ca va fi valabila daca o sa-l vezi cu aia
Eu zic sa va impacati