Nu stiu ce ai spus.insa eu am apreciat ca, cel putin cu mine, ai fost fair-play, si ai gustat gluma.(sau nu erai tu?)
Normal...toti am spus bune si rele, dar conteaza ca am ajutat muuulti oameni care puneau diverse intrebari... unele interesante, altele...altele
Deja esti in grupul nostru...acum urmeaza sa ne demonstrezi ce stii, fa-ti prieteni, schimbati id-uri...chestii d'astea.Sal
Nu asta este important ca ai zis si bune si rele. orice om are scapari, important este ca stii si vrei sa ajuti o persoana care intr-adevar are nevoie de raspunsul tau.Succes.
Grupul nostru TPU este format din mai multe bune si rele puse la un loc, deci te-ai integrat deja.
Important in viata este nu sa reusesti sa te integrezi in acest grup, ci sa te integrezi in societate.eu cred ca acolo trebuie sa ''mai muncesti''. si crede-ma ca este o parere sincera, stiu, imi vei da un stupid, asa cum faci mereu, insa nu ma intereseaza nici pe departe persoana ta, asa cum te intereseaza pe tine persoana mea.
Singurul lucru ce am observat la tine, este ca vrei sa te bagi in seama singur, vrei sa pari ceea ce nu esti de fapt.si am incheiat orice discutie cu tine, chiar nu imi stimulezi neuronii.
Ai avea sanse reale daca ti-ai schimba poza . E de apreciat faptul ca recunosti ca ai spus cuvinte "rele" la adresa unor useri si ca vrei sa indrepti lucrurile. Speram sa te tii de cuvant si sa tratezi cu respect si bun simt restul membrilor TPU.
Zice bine "emil", e bine sa ai si prieteni pe net, dar e mult mai important in real life sincer
Pana acum ce sa zic, la acest moment esti unul pentru toti de care suntem mandrii ca te avem in mijlocul nostru.Parerea mea pe care nu o iau inapoi.
Wow, felicitari pentru fundita! Ai ajuns peste noapte expert TPU, ce mai, ne sfidezi!
teiubesc_5029 întreabă: