| fericireee a întrebat:

Credeti ca mai exista pretenii si realtii adevarate? mi greu sa am inceredere in cineva si sa ma mai implic intr-o realtie intru-totul, caci poate voi fi dezamagita.

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

Daca nu risti, nu castigi.Risca,poti pierde sau castiga : o viata ai.

7 răspunsuri:
| LostInDreams a răspuns:

Dezamagirile fac parte din bucuriile vietii.nu poti sa fii fericita fara sa si plangi candva. sper ca te-a ajutat cu ceva ceea ce ti-am spus.incearca,risca,fa ce simti ca trebuie sa faci, nu sta degeaba, implca-te, chiar daca ai sa regereti! ai increderewinking

| anonimaa a răspuns:

Da stiu...mereu exista acest risc de a fi lasata balta dar daca nu risti nu castigi
gandeste-te ca nu vei putea fi asa toata viata mereu cu teama ca poate vei suferi. ei bine asta e dragostea si cu urcusuri, si cu coborasuri si cu dezamagiri si cu impliniri
iar prieteniile adevarate existahappy sunt foarte rare dar atunci cand apare ceva implica-te
fundita?

| ambutisare a răspuns:

Cu siguranta mai exista. Daca gasesti o persoana de treaba, cu capu' pe umeri care nu se gandeste doar la sex, care vrea ceva frumos.
Deschide ochii si deschide-ti mintea.

| ANoNim_7814 a răspuns:

Dc eziti mai sa iubesti?
chiar crezi ca e asa greu sa fi fericit?
chiar crezi ca nu vei gasi pe cineva?
nu cred ca vrei sa fi singura toata viata.
a si apropo
viata fara iubirestraight face e nimicstraight face!
baftawinking
:X

| valThina a răspuns:

Daca nu o sa incerci nu o sa vezi cum e si niciodata nu vei stii de la inceput daca vei fi dezamagita sau nu. asa ca incearca si vezi cum merge.
viata merge inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da