| aly_4607 a întrebat:

Credeti ca mai exista prieteni adevarati pe lumea asta?

Răspuns Câştigător
| Яùxsi a răspuns:

Pai probabil exista. dar cei care probabil se dau pe langa tine ca fiind prieteni au de fapt doua fete. whistling asa sunt toti. Te asculta, te sprijina pe moment laughing. si la cel mai apropiat colt, te "toarna"

18 răspunsuri:
| Psycho a răspuns:

Nu.nu mai cred in asa ceva de mult.chiar m-am convins ca nu mai exista.

| ExTrEaM^^94 a răspuns:

Ba mai exista asemenea specii de oameniwinking dar sunt foarte rari laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca mai exista prieteni adevarati pe lumea asta.nu cred ca cineva mai crede, ca mai exista prieteni adevarati.doar amici.

| Daniutza a răspuns:

Sunt dar ii intalnesti destul de greu...[sad]

| me_3408 a răspuns:

Sunt, dar foarte putini sad

| theodoraafi a răspuns:

Cand pritena mea cea mai buna a intrat a liceu a uitat de mine pentru ca si-a facut alti prietenistraight face
si atunci am zis ca nu exista priteni adevarati, dar cand am intrat la liceu am realizat ca eu cu colega mea din generala am devenit si mai apropiate.

Acum eu zic ca exista, dar asta decat adica vor ambele persoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, parintii sunt cei mai buni prieteni.

| Amrita a răspuns:

Eu cred ca da, chiar daca ai parte de dezamagiri.nu-ti pierde speranta. dar pana cand iti gasesti un prieten bun, te poti increde in parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu esti prieten adevarat si sti sa ti alegi, normal ca existawinkingwinking.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Am crezut,. pana Mai-ieri}

| Alisa a răspuns:

Exista. eu, cel putin, sunt o norocoasa ca ii am alaturi de mine in fiecare clipa. si prietenia adevarata, exista si la distanta. love struck

| Razvan a răspuns:

Si raspunsul castigator este:Nu.
Prea parsivi si prea pe interes au ajuns oameniiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.eu am 2 prieteni cei mai buni. o fata si un baiat.si alisa, si relatiile la distanta functioneaza ca prieteni.cu baiatul am o relatie la distanta si mi`e foarte dor de el. dar daca stii sa ti alegi prietenii.eu cred ca in fiecare om se gaseste ceva bun si o parte sensibila are fiecare, toti suntem oameni.

| teenager a răspuns:

Parerea mea este ca exista. eu consider ca sa ai prieteni este un lucru extrem de important in cursa asta nebuna numita viata si daca sti sa-ti alegi prietenii o sa vezi ca exista si prieteni adevarati.
Cu riscul de a te plictisi o sa-ti spun totusi ca un prieten nu ti-e acela care te indeamna sa faci lucruri ( ca sa spun asa) mai putin decente ci acela care iti spune cand gresesti chiar cu riscul de ati pierde prietenia. Mult succes si ai grija cum iti alegi prietenii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca exista. O cunosc pe prietena mea cea mai buna de la gradinita, am mers la scoli diferite dar asta nu ne-a impiedicat sa nu ne mai vedem. Stam foarte aproape una de alta -gradina in gradina deoarece locuim la casa aman2a- Ne-am certat de multe ori dar nu ne-am tradat niciodata.Nu putem sa stam suparate una pe cealalta mai mult de cateva ore. Axcum suntem la acelasi liceu dar ne vedem rar in pauze deoarece ea are ore in corpul A iar eu in corpul B. Ne vedem in fiecare weekend, vorbim la telefon in fiecare zi si ne dam mesje in timpul orelor. O iubesc enorm. Ea mi-a facut viata mai frumoasa si stiu ca nimeni si nimic nu me va putea despartii.
Prietenia noastra a trecut testul timpului- ne cunostem de 11-12 ani- si al departarii -am fost plecata 4 luni din tara si nu am avut posibilitatea sa comunic cu ea-
Sunt sigura ca prietenii adevarati sunt greu de gasit dar erita cu siguranta sa il cauti ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur ca exista. Sunt greu de gasit dar merita s ii cauti.
Pe prietena mea cea mai buna am cunoscut`o la gradinitia si de atunci ne intelegem ca doua surori. Am mers la scoli diferite -pentru. theodoraafi= nu iti era prietena adevarata- si in ciuda acestui fapt ne vedem in weekenduri, vorbim la telefon, scriem mesaje. Daca am o veste sau ceva absolut neimportant ii scriu repede un mesaj si abia astept sa ne intalnim. O iubesc enorm si stiu ca fara ea viata mea nu era atat de frumoasa. Ne-am certat, desigur dar nu rezistam mai mult de 2 ore suparate una pe cealalta.
Acum suntem la acelasi liceu dar nu ne vedem in pauze deoarece ea are ore in Corpul A iar eu in corpul B. Mai are doi ani pana asa ajunga la facultate-eu sunt cu 2 ani mai ica- si stiu ca o s imi fie greu fara ea aproape dar nu imi fac griji deoarece prietenia noastra a trecut testul timpului si al departarii. Eu am fost plecata 4 luni din tara iar atunci cand m-am intors am gasit`o exact asa cum o stiam.

| gabryel a răspuns:

Majoritatea sunt pe interes iar cand nu poti sa-i ajuti nu te cred ca nu-i poti ajuta si zic ca nu vrei sa-i ajuti, nu cred ca se mai gasesc asfel de oameni, prieteni adevarati.

Întrebări similare