| Ciufiiiiiiix a întrebat:

Credeti ca merita sa stric relatia mea de prietenie cu Bff
doar pentru un baiat?

17 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca merita sa strici relatia de prietenie ...pentru un baiat

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Nu,nu are rost, mai ales daca va despartiti dupa o sa mori ca ai pierdut prietena ta cea mai buna.

| positivity a răspuns:

Băieți găsești oriunde, dar prietenii adevărați sunt rari.

| CristinaLorena a răspuns:

Nu.

| BiuL a răspuns:

Logic ca nu. Baietii vin si pleca, insa prietenii sunt pentru totdeauna.

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,parerea mea este ca nu ar trebui sa faci acest lucru, asta pentru ca baietii vin si pleaca ca anotimpurile din viata unei fete.Insa,prietenia adevarata poate fi pastrata o viata intreaga.Depinde insa si de situatia ta. Daca prietena ta cea mai buna s-a dat la iubitul tau, atunci cu siguranta nu iti este o prietena adevarata, asa cum pretinde.Sau daca prietenul tau a inceput sa-ti spuna fel si fel de lucruri despre cea mai buna prietena[in sensul negativ],ar trebui sa vorbesti cu amandoi,sa-i pui fata-n fata si sa asculti ce are de spus fiecare, poate iti vei da seama cine mintewinking.Sau daca prietena ta te sfatuieste sa te desparti de el, ar trebui sa discuti cu ea, sa-i auzi motivele, nu sa iei o astfel de decizie brusca de a nu-i mai fi prietena.Deci,raspunsul meu este nu, si, dupa cum ai vazut, cam asta este raspunsul pe care l-ai primit de la toti.Pa-pa!happy

| oOSaritaOo a răspuns:

Dacă ar fi prietena ta, nu ţi-ar cere să alegi.

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Nu. Poate ca te vei desparti de el. SI vei ramane singura. Deci NU!

| Dariusuu a răspuns:

Pai cum ai putea?

Daca ea nu e de acord in ceea ce faci, at ce prietena mai e?

Tu nu ar trebui sa alegi pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi că relaţia tu cu acel băiat va fi de durată şi merită?
Tu şti mai bine care este situaţia.

| HellGirl666 a răspuns:

Bună. ☺
Băieți sunt cu duiumul. Prietene adevărate, rar mai găseștiwinking.

| Borsko a răspuns:

Bros before hoes. Doar ca se inverseaza tongue

| CrazzzyA a răspuns:

Nu.

| passyon22 a răspuns:

Depinde...In mod normal ar trebui sa rezolvati problema, nu ar tb sa existe motive pentru a te desparti de prieten.Noi nu avem de unde sa stim ce gandeste bff-ul tau si cat este de serioasa, poate fi invidioasa pe tine ca ai o relatie si ca-ti merg toate bine.pup

| TraficantaDePupici a răspuns:

Nu! sa nu faci prostia asta! baietii sunt niste prosti si sa vor profita de bunatatea ta. iar dupa iti va da papucii... si asa iti pierzi BFF si il pierzi si pe el. deci NU SE MERITA love struck e alegerea ta dar iti spun din propria experienta love struck ai grija de tine si incearca sa iei decizia corecta.:d

| Iuliana_Crisan_1977 a răspuns:

NU, nu ar trebui sa faci asta pentru ca un prieten adevarat nu mai gasesti pe cand un baiat gasesti mereu. Aceasta e parerea mea.

| AndreeaLOL a răspuns:

Pai depinde adica... prietena bff poate sa nu ti fie bff dar daca e de incredere nu merita sa o pierzi pentru un baiat.