Si ca sfat(uri)?
Fă-ți o relație reală cu prezență fizică
"Daca in ciuda discutiilor nu se rezolva nimic, ce poti face?"
Nu poti face nimic, te retragi si-ti cauti altul!
"Credeti ca este o solutie comunicatul chiar daca nu prea se misca lucrurile?"
Nu, nu este o solutie, odata ce-i clar ca celalat nu te place, nu te iubeste si nu te mai vrea in viata lui.
Cred ca se poate ca ambii sa lupte pentru relatie, insa numai pana la un punct. Dupa aceea, macar unul din cei doi va obosi in lipsa rezultatelor si e posibil ca lucrurile vor tot merge in jos.
Relatiile adevarate trebuie sa fie fata in fata! Pe internet nu este cu adevarat relatie!
Asta am realizat si eu ca in 7 luni de zile dupa enspe milioane de discutii pe tema asta si 5 luni una dupa alta in care nu ne-am vazut deloc desi suntem in acelasi oras si primele luni ne-am vazut doar de 4 ori la distanta de nu stiu cate sapt sau luni fiecare…
Pai ce relatie e asta frate? Vezi ca si eu cand eram mai copilas asa pe la 14-15 ani vorbeam cu una care stea aproape toata ziua pe Facebook de toate cacaturile si o faceam sa rada si toate astea, dar asta nu insemna ca suntem intr-o relatie sau ca putem avea una, eu asa aveam impresia
dar era o impresie proasta ca erau eram ala cu hihi ha ha si altul i-o baga ca ala avea tupeu sa-i spuna din prima ce vrea.Asa si tu degeaba stai 7 luni la mermeleala ca nu iese nimic. Vrei sa ai o relatie spune-i direct soro hai sa iesim la un suc o cafea sa discutam sa vedem ne simtim bine unu cu altul, suntem pe aceeasi lungime de unda sau nu.Alea care vorbesc cu tine online toata ziua, alea ofac pentru atentie ca sunt disperate asa sunt femeile sufera de atentie, vor sa fie bagate in seama, la fel cum noi barbatii suferim de a avea statut in societate(bine desigur c exceptia ratatilor aia care vor doar sa munceasca pe 2000 mi de lei pana la pensie, ma refer), asa si ele sufera de atentie ca na.Asta e doar o aburire. Daca vrei sa rezolvi ceva, dai mesaj acum si ia-o frumos daca tot sunteti din acelasi oras, poate nu azi, poate maine hai sa iesim la o cafea sau o ciocolata calda, invit-o undeva, daca face figuri si zice ca e ocupata sau ca domne ma mai gandesc ii dai next si treci la alta.Viata e scurta nu pierde timpul dupa toate proastele, dupa o femeie cred ca maxim 1-2 zile sa stai, o intrebi vrea sa iasa la o cafea nu vrea urmatoarea.Ca daca aleia chiar ii pasa de tine si vrea sa te cunoasca accepta instant, daca nu vrea te abureste.
RazvanCazan întreabă: