| poechce a întrebat:

Credeti ca minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata sad?

Răspuns Câştigător
| Psihoyounger a răspuns:

Minciuna recunoscuta nu este neaparat pe jumatate iertata, dar iti da un plus de onestitate care te ajuta in a iesi din incurcatura respectiva. Adevarul este totusi ca daca ii spui chiar tu celui de care ai ascuns adevarul, in general acesta se va supara mai putin. Dar daca va afla din alta parte va fi mai rau. Totusi, cu cat mai putine minciuni spunem, cu atat mai bine.

Psihoyounger

15 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu neaparat... dar macar ai avut curajul sa recunosti ca ai gresit.happy

Stefan
| Stefan a răspuns:

Depinde ce fel de minciuna este vorba si ce urmari sunt in consecinta.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu nu mint, prefer sa spun adevarul chiar daca sunt persoane carora nu le convine acest lucru.

| Ana a răspuns:

Nu

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Pai din punctul meu de vedere.nu prea, dar e mai bine asa, decat sa nu spui adevarul si sa ai constiinta "full".

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna.

Mai bine mai tarziu decat deloc.

xoxo.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Nu cred.

| Betty18 a răspuns:

Eu cred ca da pentru ca persoana care recunoaste a dat dovada de un mare curaj sa spuna adevarulbig grin

succes

| r8driver a răspuns:

Depinde de minciuna!

| poechce explică:

Psihoyounger, multumesc mult happy Sa stii ca ai dreptate, decat sa afle de la alt cineva. mai bine afla de la mine :*! Ai o fundita mare, mare!

| mihaela_9665 a răspuns:

Da deoarece asta inseamna ca ne asumam vina.

| Cozminel a răspuns:

Pe 3 sfreturi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUhappy

scuze de sinceritatea mealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu iert minciuna, nu ma intereseaza daca e recunoscuta sau nu, nu iert minciuna.Sunt o persoana intelegatoare si maleabila, prefer adevarul, sunt in stare sa-l accept oricat ar fi de sumbru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa spun, eu nu mint... din pacate, pentru ca sinceritatea nu este apreciata prea des si te trezesti in rahat.