Depinde la ce nivel esti tu. Daca ai avut numa 10 e o nota mai slabuta, daca aia vut 5 e nota buna Oricum, si 2 e tot nota la fel ca 7 sau 10. Nu te stresa de asta... :-J
Dar nici buna nu este. Daca a fost un accident, sa zicem ca e permis, dar daca devine un obicei, e grav.
Nu e proasta pentru mine, acum depinde si la ce materii. La mine la liceu se da 2 si 3 din veselie, sa nu ma zic de 4. deja 7, 50 e nota destul de buna, iar pentru 9 si 10 trebuie sa depui eforturi. Asta in liceu. In generala aveam note f mari, invatam mult, iar pentru 7, 50 eram in stare sa plang. depinde de nivelul tau.
Depinde la ce ai luat... daca este o materie grea, e o nota buna... daca este o materie usoara(gen desen, muzica) e nota proasta. A, si conteaza si cum inveti, daca inveti bine(esti premiantul clasei) sau daca esti mai mediocru.
Pentru mine de exemplu, nota 7. 50 nu este proasta ci este chiar EXTREM DE PROASTA.Eu fiind premianta si avand numai 9 si 10 nu consider nota 7. 50 buna. Datorita ambitiei am ajuns la un nivel foarte inalt si invat foarte mult pentru a cunoaste cat mai multe si a ma mentine la nivelul acesta.
Este daca iti place sa fii mediocru. De obicei persoanele mediocre sunt uitate de profesori (in primul rand) cel mai usor.Nu prea te remarca nimeni. Daca esti de nota 3-4-5-6 profesorii te retin ca pe un elev slab. Daca esti de nota 8-9-10, atunci esti un elev bun, f bun la invatatura. Cei care au note intre 6 si 8 sunt de regula mediocrii. Mie mi-a placut nota 10 mereu, mereu am vrut sa imi demonstrez ca pot mult. Sfatul meu e sa te feresti de Mediocritate, e unul dintre cele mai groanice cuvinte si sa aspiri mai sus de nota 7. 50. Daca altii au putut mai mult, poti si tu.
Depinde la ce materie . Daca iau 7. 50 la mate sunt cea mai fericita...Si are dreptate bluesky...nu te stresa!
Bye:*!
madalina8619 întreabă: