| Tssssssss a întrebat:

Credeți că o fată ar trebui să-și mărturisească sentimentele față de un băiat? Nu în general, ci într-o situație în care se cunosc de ceva timp, sunt prieteni, iar ea se îndrăgostește de el, fără să știe ce simte el în privința ei, doar prietenie sau și altceva. Pe scurt, ar trebui să facă primul pas?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Anee1667 a răspuns:

În general fetele aşteaptă ca băieţii să facă primul pas.
Ele permit anumite gesturi şi spun anumite lucruri, bat apropouri la care un băiat ar trebui să fie cât se poate de atent dacă o place.
Da, prietenia naşte iubire, dar nu tot timpul genul de iubire care se referă la dragoste, relaţie sau altceva uneori e genul de iubire care naşte grijă, apropiere, dorinţa de a -i fi bine.
Nu ar trebui să mărturiseşti, încearcă să te apropii mai mult, să îi faci complimente chicotind, iar dacă el nu face niciun pas către tine ar fi cazul să rămâneţi la stadiul de prieteni, mărturisind ai putea pierde acestă prietenie lucrurile devenind ciudate.

| Tssssssss explică (pentru Anee1667):

Problema e alta. Chiar daca ar fi cazul, el nu ar face nimic în privința asta, nu și-ar mărturisi sentimentele. Asta știu sigur, mi-a spus, pentru că suntem destul de apropiați și am reușit să deschid subiectul ăsta mai subtil puțin, sa vad ce crede în privința asta. Crede că nu poate fi iubit. Incerc sa îl fac să își schimbe pararea, dar nu se poate.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce nu? de ce trebuie mereu ca baiatul sa faca asta? poate el e timid sau crede ca daca face asta te vei supara, noi nu stim ce ganditi voi sau ce simtiti voi

| Andreeush a răspuns:

Nu trebuie numai băieții să facă primul pas.
Și fetele ar trebui să facă primul pas.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Uneori e mai bine să intrebi pentru a fi sigur de ceea ce simte cineva pentru tine decât sa te gandești si să îți faci 100 de idei.