Bineinteles...numai ca nu foarte serioasa adica totusi sunteti copii inca, o sa va saturati de atata iubire, oricum dragostea nu are varste...eu am avut primul iubit la 9 ani. Nu era nu stiu ce dar a fost frumoas:p. E frumos ca acum cand se apropie sarbatorile sa ai pe cineva langa tine
PS:Sarbatori fericite:*
Draga mea, la 12 ani nu esti capabila sa duci in spinare o relatie.
La 12 ani ar trebui sa ai cu totul si cu totul alte preocupari:sa inveti, sa te joci, sa practici un sport etc.
Poate ca vei crede ca esti pregatita sa ai o relatie, dar aceasta relatie poate sa iti afecteze scoala, copilaria si chiar FAMILIA.
Intr-o relatie se pot intampla,, n'' lucrui, de aceea este recomandat sa ai prima relatie cu un baiat la 15 ani [nu ma refer la contactul sexual], iar primul contact sexual dupa varsta de 18 ani.
Eu sunt femeie in toata firea, am si un copil de 9 ani, deci crede-ma ca te invat numai de bine.
Asculta sfatul meu!
Sigur ca da, de ce nu? Au aceeiasi varsta, daca se cunosc mai bine sunt 100% sanse de o relatie.
Buna!
Eu cred ca o fata de 12 ani poate avea o prietenie destul de buna cu un baiat de aceeasi varsta. Dar nu pot spune acelasi lucru si despre o relatie intre ei 2. La 12 ani, te poti combina cu cineva dar nu faceti cine stie ce, nu o sa dureze prea mult. [parerea mea].
In primul rand sunt baiat si am 15 ani, in al 2lea rand e vorba despre sora mea de 12 ani care ma inebuneste de cap cu asazisul ei,, iubit", eu nu sunt de acord dar am vrut sa vad parerera voastra si atat.
Dupa cum probabil sti, sau ti-ai dat seama, ferele se maturizeaza mult mai devreme decat baietii. ca dovada uita-te la raspunsul cocalarului de mai jos cu 5-6 "gagici". eu zic ca nu merita sa risti sa fii dezamagita de un pustiulica de 12 ani. mai asteapta daca vrei o prietenie serioasa
mikutza întreabă: