Poti sa porti orice fel de ruj vrei. Pana la urma suntem cu totii liberi sa facem ce vrem.
Important este sa iti stea bine si sa te simti tu bine in pielea ta. In general rujul rosu le sta bine fetelor cu buze mai pline.
Ruj rosu poate purta si nepoata-mea de 1 an. Si sa nu crezi ca sunt comunist, iti dai seama ca la varsta mea (sub 20 de ani), imi plac si mie fel de fel de fete, dar la varsta ta... e pacat sa nu fi naturala, pentru ca te ruju' cam imbatraneste adica te arata mai matura si nu are rost. Parerea mea NU! Gaseste altceva, niste accesorii sau nu stiu ce nu ma pricep sau un ruj mai "transparent" d'ala nu ma pricep, dar rosu... nu!
Da, poţi purta, depinde şi de trăsăturile feţei tale. Rujul roşu e potrivit mai degrabă pentru evenimente speciale, petreceri unde trebuie' să arăţi mai formal. Nu ştiu dacă ar fi potrivit şi pentru patinoar, dar dacă îţi place, e problema ta
Da! Poti face ce vrei, sa porti ce vrei, sa arati cum vrei! Faci ce-ti place, ce simti ...Plutesti! Bucurate de viata ...Prea sentimental? Bye ( P.S aca porti ruj rosu esti sexy )
Elenastoica9 întreabă: