Mai bine zis baiatul are sansa cu aia, danu cred ca astea se cupleaza din cls 3-4 cu aia de la liceu asa ca...
Dragostea na`re varsta! dansa e peste tot! Pai depinde daca fata e mai dezvoltata mintal si fizic, se poate.
Depinde de la baiat la baiat.Sunt unii care cred ca varsta e o problema si vor fete de varsta lor sau uneori chiar mai mari.Eu zic ca normal ar fi sa nu se tina cont de varsta(ca in fond e doar un numar) si mai important e cum gandeste persoana respectiva(uneori o fata de 16 ani poate fi mai matura decat una de 24 ). Eu am avut o relatie cu un barbat cu 15 ani mai mare decat mine si varsta n-a intervenit niciodata intre noi.Acum tu inca esti micuta si multi tin cont si de 1-2 ani.Cand o sa mai cresti o sa vezi ca merg relatii si la 30 de ani distanta.important e sa stii sa pretuiesti persoana si sa te intelegi bine cu ea. Sper ca te'am ajutat.
Bună.
Ai mare grijă să nu cazi în capcană, ei la vârsta adolescentă explorează!
Pa, pa.
Da.am o prietena care are 15 ani(a 8a)si a avut un prieten care era in primul an de facultate.Deci se poate.Si parintii erau de acord.
AndreeaLT56 întreabă:
liana555bgd întreabă: