| ma cheama cum ma cheama a întrebat:

Credeti ca o fata este mai frumoasa cu pircinguri peste tot? Sau unsa cu toata porcariile?

8 răspunsuri:
| vicentiurad a răspuns:

Groznic! pacat de voi!

| Andra_3307 a răspuns:

Naturala bine poate cu luciu de buze putin fond de ten putin dermatograf sau rimel...prefer stilul natural(sunt zodia taurrolling on the floor)
deci nu cred ca o fata este mai frumoasa daca se machiaza pan in varful firelor de par si nici daca are pircinguri prin tot corpul...natura te-a dat asa de ce sa te strici daca esti deja frumoasa?

| Pupily92 a răspuns:

Eu cred ca o fata este mai frumoasa NATURALA. fara pircinguri, fara nimic. eventual, PUTIN creion la ochii... big grin

| secret_2443 a răspuns:

Nu sta frumusetea in pircinguri si nici in toate prostiile cu care se da. cine te place te place asa cum esti.

| luiza a răspuns:

Nu, hotarat nu, dar daca ei ii place...asta e...

| irina20 a răspuns:

Sincer nu mi se par mai frumoase, mi se pare le acopera frumusetea...

| d0i0n0 a răspuns:

Cu nimic din ce ai scris u acolo nu-i sta bine la o fata! stiai ca baietilor nu le plac genu` asta de fete? baietiilor le plac fetele NATURALE. si in plus da ai un perging nu-ti sta maii bine ci mai rau. am fete in clasa si aieti le spun la toate ca sunt proaste deci nu mi se pare ceva asa de maret un perging si cu machiajul. pai si ala i deranjeaza pe baieti dac la un baiat i-a placut de tine cand tea vazut si tea vazut naturala atunci inseamna ca nu ti-ar sta mai bine machiata ti-ar sta bine asa cum esti u si uitate la vedete le este rusine cu ele la cat de urate sunt... il loc sa fie multumite ca asa arta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi! eu sincer am 5 pirsucinguri si nu mi le-am pus pentru a parea mai intereseanta, ci pth simplul fapt ca imi place! Nu sunt o ciudatahee hee, ba din contra imi place Rozullove struck[nu sunt pitziwinking]... Daca noi cei cu pircinguri ne simtim super bine asa, de ce ne judeca altiibatting eyelashes?

Întrebări similare