Eu spun ca ambele au sanse.
uite si eu sunt timida, cuminte daaaa si poate si retrasa. dar am gasit un baiat. nu sunt cu el. dar eu stiu ca in comparatzie cu curvele alea cu care umbgla el eu sunt de 10000 de ori mai buna.
si el stie asta. si asta apreciaza cel mai mult la mine.
vei gasi si tu un baiat care va aprecia ca esti cuminte.
iar cu timpul timiditatea va disparea. cu cat vei petrece mai mult timp cu el. asta o sa dispara.
:*
Clar! sa fii fata nu inseamna indrazneala si shopping toata ziua:p
mai exista si alte ocupatii
timiditatea si cumintenia sunt caracteristicile unei fete manierate
sa fii retrasa nu e un lucru normalfii tu alaturi de ea...imprieteneste-te cu ea:X
fundita:X
Pai,nu se stie.Depinde si de comportamentul baiatlui. Daca si baiatul are cam acelasi comportament,s-ar putea sa aiba sanse mai mult decat o fata care face contrariul.
Daca baiatul este un gen de baiat rebel care face ce vra el, nu prea invata bine si are fite, cu siguranta o fata cuminte nu va avea sanse la unu ca el.Deoarece el vrea una cu bani si fite.
Si, pana la uma fele mai cuminti vor castiga deoarece baietii cauta o fata rebela pana pe la 20 de ani. Dupaia,incep sa vor sa isi intemieze o familie,si vor sa isi gaseasca o fata serioasa,cam cum ai zis tu in intrebare.
Daca este vorba despre tine conporta-te in contuinuarie asa dar nu fi retrasa si timida! fa-ti prietene si vei atrage si baietii dupa tine, dar, cauta un baiat care sa te merite pentru ceea ce esti tu nu pentru banii tai
Bafta!
Poate, poti sa imi dai o funda...nu te oblig, daca crezi ca ti-am fost de ajutor. Papa
Eu cred ca o fata cuminte, ce isi vede de treaba ei, dar totusi sa fie sociabila si cu putin umor este mult mai apreciata decat ''cea'' care ''le sare in gat baietilor'' sufocandu'i si azi e cu unul maine cu altul, dezvaluind personalitatea si comportamentul ei, neavand niciodata o relatie serioasa si never happy.