Bună.
Fiecare băiat este cu gusturile lui în privința fetelor.
Nu este așa ușor să cunoși un om. Ca să spui că o fată misterioasă mai întâi trebuie să o cunoști cu adevărat.
Eu sincer,am văzut că fetele misterioase și timide au mai mult,, lipici" la băieți.
Fiecare îți alege prietenul/prietena pentru o relație sau partenerul de viață, prin căsătorie.
Întotdeauna să cunoști un om bine și după aceea să îl incluzi în unele categorii bune sau rele.
Numai bine!
Unii băiți sunt mai interesați de femei cu care să facă sex, decât de fete misterioase, dar dar sunt gusturi și gusturi!
Nu neaparat.
cunosc baieti carora le plac fetele misterioase (fiindca vor sa afle ei mai multe despre ele)
, dar si baieti carora le plac fetele deschise, care le sunt "servite pe tava" si le cad in plasa de la prima replica. ( asta e parerea mea.)
Pai nu sunt baiat...dar cred ca asta tine doar de caracterul baiatului* si de ceea ce-i place si apreciaza cu adevarat la o fata sper ca ti-am fost de ajutor:* FUNDA? >
Dupa parerea mea, zic ca o fata misterioasa atrage mult mai mult baietii.De ce? Deoarece nu sti la ce se gandeste, cum va reactiona, ce va face in continuare si multe altele! Parerea mea!
De ce nu?
mai intii vb pe net, apoi fac cunostinta si apoi se isi stabilesk un loc unde sa se intilneaska si daca le place unul de altul ***********
anonim_4396 întreabă:
darkderek întreabă:
user449549 întreabă: