Da, cred ca se poate, pentru ca eu am reusit sa fac asta. Acum cateva luni eram aproape cea mai introvertita din clasa, nu stiam sa ma fac remarcata... dar peste vara am tot incercat si am reusit sa ma schimb radical...si toata lumea ma observa acum
Sincer cred ca e posibil, dar ca putine persoane reusesc asta, fiindca e greu ca vointa sa fie atat de puternica incat sa invinga natura umana.
Poti sa te te schimbi, daca ai suficient de mult autocontrol si te cunosti foarte bine, stii care iti sunt iesirile si cu mult exercitiu ajungi sa ti le controlezi. Dar tocmai imperfectiunile ne fac diferiti de ceilalti, iar daca ar fi sa ne schimbam, sa devenim din introvertiti niste persoane extrovertite, ar inseamna sa nu mai fim noi insine, ci sa devenim altcineva care nu ne caracterizeaza, nu e specific noua, ci doar stim ca asa vom fi bagati in seama, remarcati. Si cum sa ne pierdem o groaza din viata sa ne chinuim sa fim altcineva decat suntem noi de fapt? Si mai ales pentru ce? Oamenii care ne apreciaza, ne apreciaza asa cum suntem, fara schimbari. Pt ca o persoana care ajunge sa te aprecieze cu adevarat, va ajunge si sa te cunoasca cu adevarat si va stii atunci cum esti tu de fapt(introvertit) si va stii ca te chinui sa fii altfel. Cel mai bine e sa fii tu insati, sa te manifesti asa cum stii, si sa schimbi doar obiceiurile proasta, ceea ce consideri tu ca e absolut necesar, nu felul de a fi, caci asta e specific fiecaruia dintre noi. Prin el suntem diferiti unii fata de altii, si nu cred ca vrei sa fii copia nimanui, nu?
Daca tu vrei asta e totul cum zice si brigaela putine persoane reusesc asta dar daca vrei asta e tot ce conteaza
Este greu sa te schimbi radical, dar nu imposibil...eu cred ca am reusit...cat de cat...
Mostenirea genetica conteaza numai 3% pana si in cazul predispunerilor la boli...deci cam acelasi procent o are tot ce ar putea avea legatura cu mostenirea genetica.
da, o persoana se poate schimba 180 de grade, dar trebuie sa vrea asta chiar cu tot dinadinsul si e rar cand persoanele au atat vointa si sunt asa de determinate incat sa-si atinga scopurile orice le-ar iesi in drum. la inceput e greu, lumea o sa isi bata joc de persoana in cauza, nefiind obisnuita cu noile sale "apucaturi", dar cu timpul va trece si poate deveni orice vrea. am mai scris undeva, ca o persona are nevoie doar sa se concentreze 6 secunde cu toata fiinta sa asupra dorintei de schimbare, ca sa devina din cel mai mare criminal, cel mai mare sufletist. de ce 6 secunde? pentru ca atat au calculat oamenii de stiinta momentul 0...
Se poate. Si eu am trecut prin asta si cu sfaturile si ajutorul prietenilor, am capatat mai multa incredere in fortele proprii si acum e ok. Daca m-ai fi vazut acum 1-2 ani...nici nu ziceai ca sunt aceeasi persoana. Bine ca intre timp am mai trecut si prin alte schimbari, am invatat sa fiu independenta si sa lupt pentru ceea ce imi doresc. Deci, se poate! Cu multa ambitie si putine sacrificii, totul e posibil!
DA, cred ca poate sa treaca printr-o transformare radicala, si daca dorinta e mare poate sa si reuseasca.Pentru a fi mereu remarcata trebuie sa se ingrijeasca permanent de aspectul fizic+un zimbet misterios nu strica niciodata.Comportamentul nu prea poate fi schimbat atit de mult-dar daca acea persoana devine mai comunicabila, amuzanta, uneori tupeista-este interesanta pentru ceilalti si poate atrage atentia asupra sa ca un magnet!
E posibil dar acum depinde si prin ce vrei sa te afci remarcata.
Daca vrei prin frumusete nu e bine, pentru ca e trecatoare si in orice clipa poate aparea cineva mai frumos, daca te faci prin inteligenta si prin felul tau de a fi ai mai multe sanse. Sunt momente in viata cand ne dam seama ca ne trebuie o schimbare, dar aceasta schimbare trebuie facuta din toate punctele de vedere, nu doar pe un singur plan
Eu sunt exemplul viu... asa eram eu. dupa m-am schimbat radical... mi-am dat seama ca sunt timida si asa mai departe deoarece imi pasa prea mult de parerile celorlalti... nu spun sa nu iti pese in totalitate, insa cu masura ... deci bafta :*
Anothergirl22 întreabă:
Diorrus întreabă: