Nu. "Ulciorul nu merge de multe ori la apa". Poti da cuiva o noua sansa, ba chiar inca una daca a gresit si poate fi iertat mai usor, dar mai mult nu merita. Il incurajezi o data, de doua ori, dar daca ai face-o la nesfarsit s-ar invata asa si ar incepe sa-si bata joc de tine, stiind ca tu il ierti mereu si esti mult prea bun. Cum se zice: "tu ii intinzi un deget, el iti ia toata mana" - asta risti sa se intample daca ii dai cuiva prea multe sanse.
Eu cred ca da! cred ca familia! pentru ca ea a avut grija de tine, ea te-a sarutat pe frunte cand plangeai(in special-mama), ti-a facut o educatie, vor tot ce-i mai bun pentru tine, etc! exista multe motive si cred ca ar trece ani sa ti le insir! (asta se schimba daca familia a parasit acel copil, etc.
si mai exista o persoana! baiatul pe care il plac in tacere( chiar daca e o iubire in tacerea, e una gingasa si dulce), ma rog acum depinde si de cine iubiti! nu e intotdeauna la toti la fel! depinde de voi dar si de iubirea voastra!
Nu. Daca nu a invatat nimic din 2-3 incercari nu va reusi niciodata. In plus daca a ajuns la a 100 a sansa, deja s-a obisnuit cu ideea ca i se cuvine sa fie iertat. A gresi e omeneste - a te repeta in greseala e draceste.Viata e scurta si categoric nu este dedicata greselilor repetate.
Stiti, la parerile personale, care de fapt ni se cer, nu ar trebui sa dati "Stupid". Chiar daca nu sunteti de acord, am ajutat cu ceva intrebarea
Aurelia eu nu cred că răspunsul tău este Supid.Ci dimpotrivă. Foarte interesant şi folositor.Mulţumesc Mult!
Doar a2-a sansa... daca el va continua sa greseasca in continuare si u sa il ieri mie mi se pare bataie de joc.
Depinde foarte mult de greseala pe care o face. Faci eforturi ca sa o ierti? Daca o ierti de 100 de ori, o poti ierta si a 1000-a oara?
tii evidenta sanselor pe care le-ai acordat?
Personal, nu as acorda a 100-a sansa nimanui. E deja nesimtire, ignoranta, prost obicei. Dar acum...fiecare cu principiile lui/ei.
Nu cred ca merita...merge odata, de doua ori, de trei ori, dar a a4a oara PA! daca a repetat greseala de trei ori garantat o va face in continuare
succes
Greselile sunt facute pentru a invata si nu pentru a le repeta.
Cel care tine la tine nu greseste repetat si tu poti avea puterea de a ierta sau a trece cu vederea! Nimeni nu merita atatea sanse doar de la o persoana! Cei care te iubesc nu te fac sa suferi si daca o fac plang si ei cu tine nu zic:..."A sorry. chiar imi pare rau "!
Nu.De acord oricine merita o a doua sansa, eu nu as refuza-o niciodata suntem oameni si gresim, a gresi e omeneste. dar daca a cea persoana nu apreciaza ce ai facut si nu apreciaza a doua sansa.si face aceleasi greseli. ce rost are sa-i mai dau inca 99 sanse? oricum intotdeauna trebuie sa acordam o a doua sansa la orice si oricui. Daca ii dai si 4 si a 5 sansa.nu va aprecia(stiu asta din propriile mele experiente)Este parerea mea si va rog sa nu ma criticati!
Nu. j eu am fost in situatzia ta, am avut o prietena care ma barfea pe la spate sau spunea lucruri neadevarate despre mine si apoi zice:iarta-ma, te rog da-mi o a 2-a sansa, j eu i-o dadeam, dar asta pana intr-un punct. Potzi sa ii dai o a doua, a treia, a patra, de ce nu si a cincea, da de acum vede ca u il iertzi mereu, j va incepe sa creada ca u o sa-l ierti mereu si isi va bate joc d tine, asa ca nu merita o a 100-a sansa.
BebeStrumf întreabă:
oFataNebuna întreabă: