| IonGeorgica a întrebat:

Credeti ca o sa am probleme in viitor la scoala daca comentez de fiecare data la ora de religie? Gen cand profa zice ceva,eu fac o gluma.Fac asta de mult timp, dar doar ma gandesc daca s-ar intampla ceva

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Se poate intampla sa o enervezi foarte tare, sa te trezesti pe lista neagra la diriginte si in cel mai rau caz la director sau nota scazuta la purtare. Nu exagera cu comportamentul asta.

| AndreAnn19 a răspuns:

Desi pentru tine sau pentru colegii tai este amuzant ceea ce faci, acest comportament o intarata ...cu fiecare "gluma" profa te vede tot mai rau si chiar daca e relegie poti sa-ti strici media si sa-ti patezi imaginea (normal) ...toate glumitele tale duc incet incet la director. Ai grija pe viitor, fa glume mai subtile care nu o priveste!

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Totul are o limită. La fel e şi cu răbdarea profesoarei tale, te asigur.
Poţi să o enervezi foarte tare şi să propună scăderea notei la purtare în consiliul profesorilor, sau poate discuta cu diriginta şi aceasta să-ţi anunţe părinţii. Deci se pot întâmpla multe.
Poţi să mai faci din când în când câte o glumiţă, dar nu în fiecare oră.

O zi bună!

| MenInShadow a răspuns:

Se intampla ca-ti faci reputatie de prost. E ok sa faci o gluma, doua, dar sa nu intreci masura.
Daca se enerveaza profa, e rau, fa glume, dar cu masura, si invata sa-ti ti gura cand e nevoie.

| Daniela08042003 a răspuns:

Da se poate sa te mingie un pic...la mine in clasa tot ste un baiat ca si tine si cu glumele astea d prost gust a inceput sa aiba si note proste, adica:7, 8,6 si rare ore 9 sau 10.Eu te-as sfatiu ca sa iti tii gura inchisa si micuta, aa si inca ceva sa te gindesti de zece ori inainte de a vorbi ceva! Funda?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pana ai sa innervezi vreun profesor cu nesimtirea ta