| Ariyana a întrebat:

Credeti ca o sa mai cresc in inaltime? Am aproape 16 ani si sunt fata.Momentan am 1.72, 5 in inaltime, mama mea are 1.77 si tata 1.85.De cand am inceput clasa a7a,am crescut constant,dar foarte lent, in jur de 2-2.5 cm pe an.Sunt destul de slaba, am 46-47 kg si mananc foarte sanatos, iau calciu si ulei de peste zilnic si beau lapte in fiecare dimineata si seara.Am avut doar 2 menstruatii pana acum,care au fost la distanta de aproape un an una de cealalta si au fost scurgeri extraordinar de usoare, mai mult niste secretii de culoare maro deschis. Efectiv puteam sa nu port protej-slip(de absorbant nici nu era cazul)si nu ma patam pe pantaloni deloc.De asemenea,anul acesta, de 3-4 luni mi-a aparut cea mai urata acnee pe care am avut-o pana acum, fara vreun motiv anume.Am renuntat la lactate ca sa vad daca ele sunt cauza si nu s-a schimbat nimic.
Voi credeti ca mai am vreo sansa sa cresc in inaltime?

3 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Da, pana pe la 18 ani poti sa mai cresti.
Legat de menstrautie, nu prea e normal, te sfatuiesc sa te duci la un ginecolog, s-ar putea si din cauza menstruatie neregulate sa ai probleme cu cosurile ( ori ai infectie vagina, sau probleme hormonale).
Te sfatuiesc sa te duci la un consult ginecologic ( poti sa te duci la medicul tau de familie ca sa iti dea trimitere la ginecologie, care e gratuita), iar apoi poti sa te duci si la un dermatolog ( in legatura cu cosurile).

| LeeJiEun a răspuns:

Ai 1,72. Eu cred ca esti destul de inalta. Eu am 1.67 si nu as mai vrea sa mai cresc in inaltime. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei, un om creste in inaltime pana la vârsta de 18 ani. Deci da, e posibil sa mai cresti. Si in legatura cu acneea, poti sa scapi de ea, aplicând substanta din capsulele cu vitamina E. E foarte eficienta. happy