Cu siguranta nu... a fost si va ramane unic... vor exista multi care isi vor dori. dar eu cred ca nimeni nu ii poate egala succesul!
Nu cred, dar cu siguranta vor mai aparea oameni cu talente deosebite ce pot sa-si lase amprenta asupra lumii in care traim.Fiecare e unic in felul lui.
Nu. El este unic.Nu o sa poata sa ii i-a nimeni locul A fost regele muzicii pop si nimeni nu o sa fie ca el
In cel mai raw caz....Nu,a fost si ramane unic chiar daca nu mai este printre noi.
@dominc:chiar daca mai face ma-sa inca un Jackson nu va fi la fel ca Michel Jackson el este si va fi de neegalat!
In niciun caz.Nici macar copii lui nu cred ca vor ajunge pana unde a ajuns el. Sper macar sa aiba fiecare cate putin din talentul lui.
Cand a murit Elvis Presley s-a zis ca nu se va mai naste nici o stea care sa straluceasca asa cum a stralucit el -> si s-a nascut Michael Jackson. Acum la moartea lui s-a zis la fel. Nu stii niciodata ce iti rezerva ziua de maine. Asa ca nici acum nu stii daca se va mai naste sau nu.
Depinde nimeni nu stie ce se va intampla pe viitor... poate se va naste unu care sa se asemene cu el dar identic nu are cum
Mai mult k sigur nu se va mai naste unul k el...este a fost j va rana unic... oricum eu il plac foarte mult j sunt un mare fan al lui:X
Mihael Jackson avea ceva special care orice persoana observa, eu sunt de parere ca a fost si va ramane unic, prin felul lui de a fi si prin talentul lui ->cantatul
Jackson111 întreabă: