| Swallow a întrebat:

Credeti ca o sa reusesc sa slabesc 8 kg pina pe 3 decembrie? :-s crying trebuie sa fiu perfecta ( Dansez belly dance, incerc sa tin diete, fac o procedura speciala, deci ce credeti? worried

9 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Eu am vazut fete care danseaza belly dance si nu sunt foarte slabe, li se vad din burtica tongue, si eu asa stiu ca trebuie sa fie cineva care danseaza belly dance thinking ...eh oricum daca vrei sa slabesti nu e ineaprat sa nu mananci, sa faci multe exerciti, mult sport asta conteaza foarte mult si sa nu mananci seara.Cate kg ai?

| Swallow explică (pentru MaeRi):

56~ vreau sa ajung pe la 49

| Swallow explică (pentru MaeRi):

Foloseste la ceva? sad

| MaeRi a răspuns (pentru Swallow):

Si ce inaltime ai tongue?

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

1 : Nu trebuie sa slabesti, ai greutatea numa buna chiar daca ai 1.60, daca esti mai mare ai si prea putin. 2 : Umpik de burta 5-7.5 kg in plus trebuie sa aiba dansatoarele din buric pentru ca altfel nu se scutura nimic tongue si am facut si-o rima happytongue Asa-i fain sa ai un pic de burtica tot timpu, nu numa sa dansezi tongue Areti mai bine ( dupa parerea a 95 % dintre baieti ) iti tine de cald tongue si areti de milioane la dansu din buric tongue mai ales daca pui si un pierce deala care se "culca" peste burtica, nu un simplu cercel rotund, deala mai lung tongue Asa ca nu te stresa tongue Ca sa inteleg mai bine, ce consideri tu in plus, trimite pe mail ( gbr_9017@yahoo.com ) 2 poze, una din profil si una din fata cu abdomenu, si-ti zic eu de ai burtica tonguewinking Da dupa cum zici chiar daca ar fi in plus, 8 kg is numa binewinking Astept pozele ( de vrei ) tongue:*:*

| FlyingSoul a răspuns:

Perfectunea Nu exista! Tu vre sa dai o reprezentatie de belly dance sau de ce vrei sa slabesti asa?

| Swallow explică (pentru FlyingSoul):

Nu chiar big grin pur si simplu trebuie sa arat PERFECT pina atunci caci am o intilnire importanta, si prima impresie conteaza happy

| FlyingSoul a răspuns (pentru Swallow):

Atunci fa joging vreo 2-4 km zilnic si o sa slabesti destul. Parerea mea este ca voi fetele aveti prea des idea ca santeti urate can in realitate santeti superbe.winking

| Bl0ndaaBiaa a răspuns:

Depinde si de tine! Incearca sa bei multa apa sa nu consumiu dulciuri aproape deloc, sa nu mananci dupa 6 si sa faci mult sport! In cazul tau multe abdomene seara inainte de culcare sigur vei avea rezultate >big grin