Eu cred ca fiecare are ceva bun in el, fiindca asta suntem noi, creatia lui Dumnezeu, si tot ce avem in interior este ceva `bun`. Doar ca, deseori, luam cu totul alta intorsatura si facem alegeri gresite.Ne lasam prada raului, si asta este ceea ce pare ca suntem.Bine inteles ca oamenii se pot schimba, dar asta depinde de fiecare.Cine isi doreste cu adevarat, cine este constient de ce a facut si realizeaza ca nu e bine, isi da seama de ce este si considera ca o schimbare in bine este relevanta, poate face multe! Totul vine din interior, daca avem vointa si daca ne dorim cu adevarat ceva. Daca o facem numai de `mantuiala` sau pur si simplu pentru ca ne spun altii, nu facem nimic. Cineva trebuie sa fie convins de ce se intampla ca sa poata lua o decizie. Cand este influentat de altcineva si face totul `mecanic` si nimic nu e logic, degeaba. Raul este doar un `vesmant` al cuiva, ce poate fi dat la o parte si asta depinde de fiecare. Noi, oameni, in interiorul nostru este numai bine. Sper ca ai prins ideea, asta e parerea mea.
Da, te poti schimba, conteaza daca vrei cu adevarat, dar nu daca iti spun cineva asta, doar daca iti dai seama, daca esti "rau", si cineva comenteze nu ai sanse
Daca o [ersoana e intr-un anumit fel pentru ca e timida sau pentru ca icnearca sa fie altcineva, atunci se poate schimba
oamenii nu se schimba prea des, dar pot sa aiba slabiciuni fata de o anumita persoana pe care in general nu ar agreea-o
Oamenii nu se schimba niciodata in esenta. Daca ai un defect care te caracterizeaza toata viata il vei avea.Normal ca incerci sa il maschiezi doar nimanui nu ii place sa fie cunoscut drept avar, gelos sau egoist. Dar rare sunt situatiile in care se schimba aceste defecte. Poate doar cand stai langa un om bun, ajunge sa te copleseasca cu felul lui blajin de a fi si sa incepi sa ii copiezi caracterul.Mai sunt si mere stricate, care daca le tai doar partea stricata mai poti sa il mananci