Yingyang.sunt sigur ca orice ti-as raspunde o sa fii contrariat.
Dar iti spun parerea mea: Omul este nemuritor, dar nu prin prisma sufletului sau astralului.ci prin prisma a ceea ce a lasat in urma sa.
Da Vinci, Issac Newton, Nostradamus.sunt oameni nemuritori, si as putea sa insirui pana maine ¨nemuritorii¨
Baliverne nejustificabile! Omul este nemuritor si prin prisma sufletului si a trupului. Asa cum apa cu apa se intalneste continuu si apa mica..curge mereu in apa mare, asa si materia trupului ramane integral in creatie. Cand va trage Dumnezeu linie, va reconstitui totul pentru vesnicia la care omul a fost chemat! Dovada vesniciei noastre in totalitate, a dezvaluit-o Hristos-Dumnezeu, care este Absolutul si care prin pasirea lui in istorie, a dus istoria intreaga a umanitatii in vesnicia Lui! Si sa nu nu uitam ca omul, inca de la inceput a fost scos din nefiinta si adus la fiintare cu chipul lui Dumnezeu in el...si pe el! Dar...toata lumea isi da cu pareri insa nu toate parerile sunt adevaruri! DOUA ADEVARURI, NICIUN ADEVAR! petre tutea
Prin carti, muzica, oamenii pe care i-a cunoscut si i-a influentat... DA cred ca omul este nemuritor!
Nu
Din cate stiu eu, toti vom murii la un moment dat, asta din cauza lu` Eva aia care vroia ea sa manance chiar din pomu` ala)
Mie imi place sa cred ca spiritele noastre nu vor murii si vor ramane mereu pe pamant sa bantuie
Sincer nu stiu ce sa cred Eu stiu sigur ca Dumnezeu exista dar nu stiu ce se v-a intampla cu noi Ori vom merge in rai, ori vom avea inca o viata
Nu, murim si gata. dupa aceea vom fi exact ce am fost si inainte sa ne nastem... adica nimic.
Helloooo! Crezi ca, daca ar fi nemuritor, ar mai exista atatea cimitire? Si mai toate, pline?
Sufletul omului e nemuritor nu omul.Trupul este muritor iar sufletul nu.Parerea mea.
Ca specie te referi? pai la ditamai gauroiul in stratul de ozon. ce zici? o sa mai fim mult aici?
Am inteles din intrebarile voastre ca omul e nemuritor...ba sufletul, ba prin ce a lasat in urma sa... Dar noi ca spirite, suntem nemuritori? adica nu neaparat trupeste sa traim... Credeti ca vom trai etern? Ca "dincolo" spiritul nostru nu moare?
U ce crezi?! daca te-ar calca unu cu masina maine... ce ai zice..."gata sunt nemuritor accummm.ha-haaa"... ah?! nu te cred...
Nu.Corpul fizic va muri mai devreme sau mai tarziu. Daca te referi la partea spirituala sau energetica atunci as vrea sa cred ca este vesnica!
@yingyang-spiritul tau, dupa ce vei muri, va trai vesnic.va continua sa alerge pe un taram unde exista numai iarba verde, copaci infloriti va fi inconjurat de iepurasi albi, de ingerasi cantand la harpa, leii care acum sunt atat de salbatici vor parea niste bieti catelusi si totul invaluit intr-un miros placut de iasomie.Thoooamne,ce prostii debitez, vezi ca ti-am raspuns mai sus ce anume va dainui.
Omul este nemuritor vesnic noi venim in viata asta intrati intr un vehicul care se cheama corpul fizic iar cea ce gazduieste vehiculul este corpul energetic, se poate atinge si nemurirea corpului fizic daca se atinge un nivel inalt de sfintenie si puritate o vibratie ff inalta asa cum a fost Iisus Hristos Budhha au invins moartea corpului fizic, au trecut de la mortalitate la imortalitate
Omul este nemuritor si prin prisma sufletului si a trupului. Asa cum apa cu apa se intalneste continuu si apa mica..curge mereu in apa mare, asa si materia trupului ramane integral in creatie. Cand va trage Dumnezeu linie, va reconstitui totul pentru vesnicia la care omul a fost chemat! Dovada vesniciei noastre in totalitate, a dezvaluit-o Hristos-Dumnezeu, care este Absolutul si care prin pasirea lui in istorie, a dus istoria intreaga a umanitatii in vesnicia Lui! Si sa nu nu uitam ca omul, inca de la inceput a fost scos din nefiinta si adus la fiintare cu chipul lui Dumnezeu in el...si pe el! Dar...toata lumea isi da cu pareri insa nu toate parerile sunt adevaruri! DOUA ADEVARURI, NICIUN ADEVAR! petre tutea
Arikirinmotoka întreabă: