| emaalexandra97 a întrebat:

Credeti ca ondulatorul de par este bun(cel care-l face cret)? nu deterioreaza parul?

Răspuns Câştigător
| Honamy a răspuns:

Nu este foarte recomandat sa folosesti ondulatorul deoarece arde si deterioreaza foarte tare parul daca nu folosesti produse de protejare... din cate am auzit eu placa ar fi mai indicata insa nu pot sa argumentez acest lucru dupa parerea mea cam amun2 sunt cam la fel, deci daca vrei sa folosesti ondulatorul pe par fara sa-l dai cu ceva iti va distruge rezistenta firului de par... oricum incearca sa-l folosesti mai rar daca nu ai produsele necesare in aceest moment.

3 răspunsuri:
| BlueBroom a răspuns:

Ondulatorul functioneaza foarte bine. Dar ar trebui sa stii ca la fel ca placa de par, ondulatorul poate arde parul.Acest lucru poate fi evitat cu niste spray-uri speciale cu care te dai dupa ce te-ai facut cu placa sau ondulatorul

| annye99 a răspuns:

Toate chestiile astea(placa, ondulator) ard parul, deci, prin urmare, il deterioreaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il folosesti des iti vei face parut praf. eu iti sugerez o perie cu aer. am eu si da rezultate fb si nu arde parul deloc. fundita?