Pentru intrebarile care nu au un raspuns verbal sau nu te ajuta la nimic, mereu il vei afla daca cauti in strafundul sufletului tau. Sa te cunosti atat de bine... Nu gandesc ca un matematician, fizician, unde: totul are un raspuns si o explicatie. Sunt sentimente, trairi, amintiri, iubiri si in acelasi timp uitare, ura, la care nu poti gasi un raspuns verbal, citind din carti sau din ce ai invatat la scoala Tine de personalitatea fiecaruia si de puterea lui de a gandi si de a se cunoaste pe sine insusi.
Da, fiecare are raspunsul lui, daca pentru unii nu-i corect, pentru cineva este.
@loly, daca ne luam dupa biblie, se spune clar ca d-zeu in a 6-a zi a creat animalele domestice si salbatice, nu se spune ca a creat animalele domestice, salbatice si ouale, deci raspunsul este clar gaina.
Uite o intrebare inteligenta. Parerea mea e ca fiecare intrebare are un raspuns, pe care nu intodeauna il stiu
Da. De exemplu la intrebarea
ce a fost mai intai oul sau gaina?
nu poate fi raspuns concret dar e raspuns : nu stiu
Cu siguranta.mai devreme sau mai tarziu '' orice intrebare isi va gasi un eventual raspuns''.
Nu cred.sunt multe intrebari fara un raspuns concret.
de exemplu daca universul s a creeat din oul cosmic.cine a facut acel ou?
pana unde se intainde universul?
ce a fost mai intai oul sau gaina?
ce este dupa moarte?
exista dumnezeu cu adevarat?
mai exista altcineva in afara de oameni? etc
Nu. Daca cineava va intreba ce este dragostea, va orimii mii si mii de raspunsuir dar niciodata cel bun, pentru nu exista, pentru ca drgaostea etse privita de fiecare cu alti ochi
Nu intotdeauna... dar putin suspans in viata noastra nu e rau. dar de cele mai multe ori omenirea a gasit raspuns la multe intrebari "fara raspuns".
Da asta cam asa e normal dar uneori ne punem intyrebari fara sa ne gasim raspuns dar totusi il vom gasi mai incolo! pup
Hei rubbie daca toate intrebarile au raspuns...care e rasp la intrebarea"Cine a fost intai, oul sau gaina?"sa te vad acu
Foarte buna intrebare...
Hmm...
Ar fi frumos ca fiecare intrebare sa aiba un raspuns dar din pacate nu este asa...
Deasemenea ar fi frumos si ca fiecare raspuns sa aiba o intrebare
nu crezi?
Cu cat intrebi mai multe despre un raspuns, cu atat afli cat mai multe. si daca afli cat mai multe, lumea nu mai are sanse sa mai ajunga in sfera prostiei
Oricum, interesanta intrebare si foarte adecvata pentru TPU
Bv tie!