Este foarte posibil! (o zic din propria experienta). Si daca ai sti ce sentiment placut ia nastere... Vorbesti despre cum vroiai sa-i pui otrava in bautura, sau despre cum a incercat sa te injunghie Treaba mai aiurea este ca niciodata nu stii daca intr-adevar este pe bune dragostea dintre voi. Glumeam, dar mi s-a intamplat sa devin foarte buna prietena cu oameni pe care ii detestam.
Orice e posibil! Si eu am o prietena care a patit la fel.Inainte se certau se enervau unul pe altul pana au ajuns sa tina unul la altul.Soarta!
Nu crezi ca 16 ani e varsta ¨tuturor posibilitatilor¨?
Nu poti sa faci aceasta afirmatie din prisma a doi pustani, care azi se cearta, maine se impaca.si tot asa.
Da si eu cred ca este posibil, dar la un nivel mult mai mare care implica sentimente mai mature.
Eu una cred ca este posibil ca de la ura sa se ajunga la dragoste...sincer asa am patit si eu, m-am indragostit de baiatul pe care il uram si acum am ajuns sa facem 5 ani de cand suntem impreuna...asa ca eu cred in asta pup
S`a mai intamplat
Si eu ma certam mereu cu unu` si dupa aia ne-am placut...insa nu a fost nimic.acum suntem foarte buni prieteni si ne intelegem super
Andrei67y5 întreabă: