| Ofatacuvise a întrebat:

Credeti ca poate dragostea invinge orice obstacol?

Răspuns Câştigător
| pufipo a răspuns:

Dragostea invinge numai daca,, exista doi", nu numai unul care sa vrea, sa doreasca sa fie impreuna, altfel este in zadar, desi uneori, hai sa recunoatem, ei doi se iubesc enorm, se potrivesc in toate si totusi, o forta mai presus de toate ii impiedica sa fie impreuna, dar aceste cazuri sunt extrem de rare.succes! Dragostea se lupta, se cere, se primeste si daruieste!

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca ai banii multi da asa zis iubire feminima invinge orice obstacol, dar fara banii te lasa pentru primul care il intarneste in cale, femeile se compromit cu tine pana dau de altul mai bun

| Audrey1912 a răspuns (pentru RAY):

Un exemplu ideal de "Asa mizerii sexiste nu poti sa indrugi decat in Romania pentru ca in orice tara civilizata nu se fac astfel de generalizari" Iti multumesc!

| RAY a răspuns (pentru Audrey1912):

Cred ca in orice tara democratica ai dreptul sa te exprimi liber, eu personal nu cred ca exista fete sincere si serioase sau ca dragostea invinge, un studiu a relevat ca in usa cand el castiga mai putin ca ea in peste 75% din cazuri se ajungea la divort, iar intrebarea e de ce? daca femeile iubesc cu adevarat de ce faptul ca el castiga mai putin ca ea divorteaza? unde e marea iubire? astea nu sunt minzeri sexiste tiam demonstrat ca iubirea feminina nu exista, mergem mai departe unde aflam ca barbati se sinucid din iubire mult mai des iar perioada de revenire dintr-o relatie e mult mai lunga, femeile dupa doar 2 saptamani isi gasesc un nou partener in peste 80% din cazuri, cum naiba unde e iubirea asta feminina, astea sunt adevaruri nu minzeri, ai dreptul sa ma contrazici desigur oricand doresti, sunt o minte deschisa

Ma bucur ca esti o minte deschisa, dar nu se prea vede. In cazul initial mentionat, nu este femeia care intenteaza divortul, si barbatul care se simte emasculat si intretinut. Asta e cauza de cele mai multe ori, daca e stabilit ca asta este factorul decisiv, diferenta de venit. Cat despre al doilea exemplu, in societatea noastra, barbatilor nu le este permis sa isi exprime sentimentele deschis pe cat femeilor. Astfel, pentru a se simti masculini, barbatii aleg sa isi reprime aceste sentiment si trec mai intai printr-o faza de negare. Femeile trec peste mai repede peste despartiri, pentru ca isi inffrunta sentimentele mai repede. Cat despre suicidul din dragoste, pe care pare ca-l apreciezi oarecum, ca pe un gest romantic, este doar un semn de labilitate psihica, sa-ti 'iei zilele' din dragoste.

Daca argumentul tau ar fi valid ar insemna ca barbati dau divort din cauza ca se simt inferiori, realitatea demonsteaza ca nu e asa si femeile dau divort, al dolea argument cu ignorarea emotilor sunt de acord, rata de sinucideri e 3=1 desi barbati se sinucid mai mult, dar repet in doar 14 zile sa treci de o relatie demonstreaza multe, femeile poate iubesc badboys da dupa aia multe plang si apoi se compromit cu masculi beta, eu personal nu cred ca femeile iubesc sau simt ceva ele doar din interes stau cu un barbat, tu normal ca ma contrazici find femeie asta nu schimba realitatea

Dupa argumentul asta, eu m-am blocat. Chiar nu stiu c
um poti, in primul rand sa te gandesti chiar si pentru o secunda ca aproximativ 3 miliarde jumate de oameni pot cadea in categoria asta non-afectiva pe care ai desemnat-o si in al doilea rand ca aceasta categorie poate sa nu aiba sentimente. Din pacate, rasa umana e in mare parte influentata de reactiile astea chimice care au loc in creier si care creeaza sentimentele si emotiile. Asta e un fapt dovedit stiintific. Cat despre baietii rai, nu toata lumea ii prefera. Stai si gandeste-te la toate celebritatile de sex masculin care au imagini de baieti buni - Henry Cavill, Ryan Reynolds, Jensen Ackles, DiCaprio, Dylan O'Brian- si care primesc atata atentie de la femei heterosexuale si barbati homosexuali. Aditional, ceea ce sugerezi este ca scopul relatiilor romantice, din perspectiva feminina, este de natura financiara, iar asta e o ineptie: putem sa ne intretinem si singure.

Daca credinta asta imi satisface starea de bine nu ma intereseaza alte chesti

Poate ca gresesc recunosc asta, dar asta ma determina sa fug de dezamagiri

| peperonies a răspuns:

"credeti" inseamna iti crezi.

| NAT0 a răspuns:

Nu.laughing
dragostea nu-ţi dă de mâncare şi nu îţi plăteşte facturile

| RappaNow a răspuns:

Depinde și cu ce ochi vezi tu dragostea. Dragostea e complicată, rea dar și bună. Seacă dar și frumoasă în momentele ei. Treaba este că. Trebuie să se iubească ambele persoane ca să treacă peste unele obstacole. ale vieții, a oricărui sentiment de singurătate sau orice altceva. Dragostea este frumoasă doar atunci când un cuplu se iubește egal și la mijloc există doar persoana aia și nu încă 10.

| Audrey1912 a răspuns:

Nu, dragostea -in cuvintele personajului Sherlock Holmes- este un defect chimic gasit la pierzatori. Ce este ea de fapt este un fenomen rezultat fie din familiaritatea trasaturilor faciale, fie din compatibilitate ideologica sau altele care rezulta intr-o legatura sentimentala si sigur nu invinge orice obstacol.

Întrebări similare