Adevaratii prieteni accepta relatiile prietenilor si le respenta.Asa ca nu.Dar cei care doar se considera prieteni ar putea. Spre exemplu, ar putea lansa anumite barfe impotriva cuplului.
BUna,depinde...cei care se baga in relatia cuiva si pretind ca sunt prieteni, nu e adevarat, sunt prieteni falsi.Prietenii de multe ori pot avea o influienta negativa sau pozitiva, depinde si sunt multe cazuri in care din cauza prietenilor se ajunge la despartire.
Trebuie mereu sa ai grija ce prieteni iti faci, in plus sa nu te increzi niciodata orbeste in nimeni. Unele lucruri nu trebuie stiute de nimeni.
Depinde... prietenii adevarati nu pot face asta.numai prietenii doar cu numele pot strica o relatie
Da.Si o spun din experienta proprie.Cica cea mai buna prietena a mea.mia stricat o relatie frumoasa de prietenie.si mai multe:-J
Eu cred ca da...prietenia ii prietenie da nu pentru toata lumea in mod egal; mai apare si gelozia, dar nu ar fi normal sa fie asa ceva numai ca noi suntem in realitate si chiar daca e dureros asa ceva se intampla
anonim_4396 întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: