| IbanezFender a întrebat:

Credeti ca puteti salva vieti fara riscuri si fara studii in medicina? Daca ati afla cum se face ati face acest lucru? ati face acest lucru?

In fiecare zi in Romania se sting din viata suflete din lipsa unor donatori de sange fiecare picatura conteaza este in puterea noastra sa ne ajutam semeni, cine vrea sa se inplice?

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si eu donez sange, stiu ca acest gest mic in aparenta poate salva multe vieti.

| JeSa a răspuns:

Buna! "Credeti ca puteti salva vieti fara riscuri si fara studii in medicina? Daca ati afla cum se face ati face acest lucru? ati face acest lucru?" desigurrrrrrrr!,-prin medicina naturista!, "In fiecare zi in Romania se sting din viata suflete din lipsa unor donatori de sange fiecare picatura conteaza este in puterea noastra sa ne ajutam semeni, cine vrea sa se inplice?" ...imi ajut aproapele! deci,- Da!

| Irina a răspuns:

Am vrut sa donez acum mai mult timp dar nu am greutatea necesarasad

| elenahd a răspuns:

E foarte nobil sa poti salva viata unui om... oricare ar fi el ...cu sau fara studii de specialitate... e foarte nobil sa te implici ...toti putem sa salvam vieti omenesti important este sa ne dorim sa facem acest lucru si mult mai important e sa ne pese cu adevarat de semenii nostri. Intrebai daca se pot salva vietile oamenilor fara sa ai studii in medicina...raspunsul meu e DA... dar am si un raspuns formulat sub forma de intrebare "Oare cati din cei care au studiile necesare de medicina se implica trup si suflet in salvarea vietilor omenesti?" Daca stam si analizam atenti situatia din sanatate putem sa spunem ca nici cei care au studiile necesare nu se implica suficient in salvarea vietilor omenesti deoarece toti se gandesc numai la mita, la greve pentru cresterea salariilor (cand de fapt undeva la urgenta sau in vreun anume salon mai moare cineva deoarece ei fac greva pentru cresterea salariilor). Acum o sa adresez o intrebare oarecum retorica :"Oare cei care mor pentru ca nu au bani sa-si cumpere strictul necesar de mancare sau medicamente ei ce greve sa mai faca si cui sa se adreseze celor cu studii sau celor fara studii?"

| zuly a răspuns:

Eu donez sange de cand am implinit 18 ani si am dobandit acest drept. Este in puterea oricui, nu costa nimic si poate salva vieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa faptul ca sunt donatoare, sunt si voluntara"Crucea rosie"