Asa se spune dar:
"Razbunarea cea ma cruda,
Este cand dusmanul tau
E silit a recunoaste,
Ca esti bun si dansu-i rau! "
In unele cazuri. e normal sa te razbuni. dar razbunare e un cuvant urat.mai bine spui ca ii dai o lectie. Sincer nu cred ca e arma prostului.Nu este buna razbunare.nu iti aduce nimic bun. eventual satisfactie. dar macar stii ca.ai razbunat ceva/pe cineva!
by daii
Eu cred ca este corect sa te razbuni dar acum sa nu fie o razbunare dintr-un motiv prostesc
succes
Depinde de persoana si de motivul pentru care te razbuni... Orice ai face e bine sa te razbuni pe fata, adica sa nu dai impresia ca te ascunzi pentru ca atunci tot tu o sa cazi de prost... Un om inteligent cedeaza primul dar desigur asta nu se intampla mereu.Cum ti-am zis depinde de motivul razbunarii...
Asha e, razbunarea este arma prostului! Trebuie sa il rasplatesti pe cel ce ti-a facut rau cu bine!
Io de felul meu sunt o persoana razbunatoare, mie nu mi se pare a fi arma prostului ci o metoda de a te simti implinita.asta este parerea mea.
O razbunare directa este mereu "arma prostului. E bine sa nu-ti bati capul. Totusi o razbunare indirecta, este mereu buna... dar facuta bine.
Cred ca roata se intorce pentru toti mai devreme sau mai tarziu. daca te razbuni poate exista sadisfactie dar e ceva pe moment si dupa va trebui sa te feresti de persoana respectiva.
Eu asa cred, razbunarea este arma prostului! Daca cineva iti face rau cred ca, aceasta persoana nu merita nici cel putin deranjul tau, de-a o mai baga in seama. O lasi de-o parte.
Juliana întreabă: