| Ingerfararipi333 a întrebat:

Credeti ca roata se intoarce? Sau sunt doar aberatii? Ati trecut prin asa ceva? Daca se poate si povestile voastre.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Se intoarce.
Am avut prietene ce m-au barfit si luat la misto si pana la urma si relatia lor s-a destramat, s-au batut si s-au dus care in cotro.
Un fost de al meu si-a batut joc de mine cand eram mai mica, pentru ca nu faceam parte dintr-o anumita clasa sociala, ca nu am nu stiu ce haine si etc si dupa despartire toate fatele alea cu bani pe care le-a cautat el si-au batut joc de el.Si acum este cu o fatuca amarata, mai mica decat el ce baga toti bani in familia ei ca are frati multi si parinti alcoolici.
Un alt fost de al meu sa imi faca in ciuda si sa ma raneasca s-a intalnit cu o prietena de a mea (sau mai bine zis o fosta) cu care a stiut sigur ca daca se va intalni ma va rani.La cateva zile dupa intalnire ea era cu altul in mall si dupa sa pozat cu unu in bmw si isi faceau declaratii.Acuma din cate am inteles vorbeste cu una mai amarata pe care o vorbesc 5 sate ca e c.a.
Cred ca i s-au intors de la mai multe treburi.

| KatherineH a răspuns (pentru Freya1):

Eu, personal, cred ca persoanele din exemplul pe care l-ai dat au suferit mai tarziu din cauza atitudinilor pe care le-au avut. Daca nu ai nimic mai bun de facut decat sa barfesti sau sa cauti metode sa te razbuni pe fosti/foste, sigur ca nu o sa ai o viata satisfacatoare. Cel mai bine este sa te axezi pe tine, pe viata ta, treburile tale. Succesul este cea mai buna razbunare, desi oamenii de succes nu-si pierd timpul cu razbunarea

| Freya1 a răspuns (pentru KatherineH):

Pai asta inseamna sa i se intoarca roata.
Au vrut sa se razbune, si-au batut joc si li s-a intors pe masura.Eu nu le-am facut rau, nu le-am vrut raul, nu le-am facut in ciuda.Chiar la faza cu fostii am ascuns fata de ei cand mi-am facut o alta relatie ca sa nu ii ranesc (chiar daca nu trebuia), nu m-am bagat sa le spun v-am zis eu.Mi-am vazut de ale mele, ei m-au cautat sa imi spuna ca ce au patit, ca ce se intampla, ca le pare rau...

10 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Întotdeauna, mai devreme sau mai târziu.
Nu cred ca au rost poveștile. Și oricum sunt personale.

| RAY a răspuns:

Se mai intoarce si ia cateodata,dar iadul sunt ceilanti,desi a fi prieten cu tine este cel mai bine in viata,oamenii sunt rai,groaznici,ipocriti, mincinosi, nu au pic de mila, empatie, au doar interese josnice fata de tine

| OldSoul a răspuns:

Poate se intoarce, dar intrebarea e daca vei mai fi tu in viata atunci cand se va intoarce?
Oare merita riscul?
Eu zic ca nu.
Daca vrei ceva, lupta pentru acel ceva.
Daca astepti un miracol, cel mai probabil nu se va intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, roata se intoarce, dar nu imediat. Mama se comporta urat cu primul sot, care o iubea, dar ea nu prea si din cauza asta mi-a spus că s-au despărțit. Ani mai tarziu, al doilea sot, tatăl meu, se comporta fix la fel cum se comporta si mama cu primul, iar mama îl iubea. Si acum e singura, dar e fericita ca ma are pe mine, care a zis ca sunt o minune, deoarece învăț bine si sunt foarte frumoasa - vorbele mamei. Asa ca, ai grija ce faci, sa nu superi pe nimeni, ca mai tarziu si altii te vor face sa suferi. Roata nu e pătrată!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roata nu se intoarce, se roteste.
Normal ca am trecut prin asa ceva. La biciclete, skateboard etc.
Daca nu se roteste roata e belea!
Story time: Deci mi-am luat un skateboard pe la zece ani, deci atat de bine se roteau acele roti, prindeam 15km/h lejer. Prostie am facut ca am mers cu el prin parc si am incercat sa accelerez atat de tare, era pietris si s-o spart s-a facut zdrente skateboardul pe dedesubt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doar aberatii.

| kiatres56 a răspuns:

Asta e ceva iventat, e pe baza de gandire, daca te gandesti incontinuu la asta o sa crezi

| Annie186 a răspuns:

Roata se întoarce/Karma e aceeași treabă, ambele funcționează la fel indiferent dacă tu crezi sa nu. Ceea ce dai sau faci altora, o sa ti se întâmple și tie fix când nu te aștepti sau când uiți de lucrul ăla. Dacă faci rău cuiva crezand ca o sa scapi basma curată, n.o sa scapi. Există o răsplată pentru orice și oricine. big grin

Întrebări similare