Cum...ai putea cunoaste baieti noi...(banuiesc ca e vorba despre un baiat)...sa iti faci prieteni cu care sa te distrezi toata ziua asa incat sa nu iti aduci aminte de el...si daca il vezi... fate ca nu-ti pasa. o sa se intoarca in genunchi
Am trecut si eu printr-un caz asemanator...
Nu trebuie sa suferi .nici sa crezi ca se intoarce...
trebuie sa iti vezi de viata ...si sa privesti acest lucru din alta prisma ...incearca sa iti gasesti ocupatie .nu sta singura in casa. .nu plange dupa el ...ca nu e nici primul nici ultimul. abia acum incepe viata... o sa treci prin incercari mai grele decat asta ...iesi cu prietenii tai simte-te bine ...profita de viata ...eu am avut noroc de prietenii mei ...si acum sunt ok mi-a trecut asa zisa dragoste...
Offf. nu merita nimeni sa suferi si cel care merita nu te va face sa suferi. si daca te tii legata de trecut nu o sa treci peste intamplare. pur si simplu lasa sa treaca totul de la sine. da stiu e greu. incearca sa faci diverse activitati sa uiti. sanu te mai gandesti la asta. si cu multa rabdare o sa reusesti
multa bafta :*
Aici poate ca ai gresit si tu.deoarece ai pus prea mult suflet in relatie... el a observat asta si pe o parte s-a folosit de tine.sau.nu stiu a vazut ca ii faci pe plac anumite lucruri... iar de meritat...nici o data nu merita atata timp cat il cunosti destul de bine si stii ce si cum a fost cu tine
Bună.
Îmi pare rău să citesc așa ceva, am trecut și eu prin asta și mi-am revenit foarte greu, dar am reușit.
Nu se merită să suferi nici cinci minute pentru o persoană care nu te-a apreciat pentru felul tău de a fi, respecta, etc.
O înfrângere ajută la maturizarea ta ca persoană în societate.
Învață să te pui singură în capul mesei căci nimeni nu îți va oferi acel scaun, crede-mă, îți scriu din experiență.
Privește lumea în ochi cu siguranță și optimism și așa vei reuși să treci peste toate necazurile și relele vieții.
Noroc și să ai grijă de tine. Numai bine.
Pa, pa.
Traindu-ti viata si ...cunoscand persoane noi ...nu trebuie sa te inchizi in tine.si sa nu mai iubesti niciodata. din contra.trebuie sa ii dai fiecaruia sansa de a te iubi.cine stie. poate urmatorul baiat e de fapt...baiatul care te poate face fericita...si iubita...si implinita.mergi mai departe...peste putin timp... cel care te-a ranit isi va da seama ce greseala mare a facut...insa tu vei cu o persoana care va stii sa te respecte si sa te inteleaga mai mult decat a facut-o el.ai grija de tine.
Nu stiu cat de mult se merita sa suferi...insa cel mai greu e sa uiti, sa treci peste, sa devii cea dinainte.Si asta se poate rezolva, dar in timp, cu ajutorul prietenilor, familiei...sau cand deja ai sau apar alte prioritati in viata... daca ar fi asa simplu precum niste sfaturi durerea ar trece usor dar... oricum bafta!
Sincer sa-ti spun nu cred ca exista o metoda prin care sa uiti imediat de asta.stii tu cum se spune:timpul va vindeca toate ranile.pentru inceput ai putea sa-ti faci alte ocupatii care sa-ti ocupe mintea si sa nu te mai gandesti. uite acum incepe scoala si cred ca o sa fie mai usor pentru tine sa-ti distragi atentia de la suferinta ta.si gandeste-te ca nu ai de ce sa suferi asa mult pentru o persoana rea.numai bine:*
Raspunsul la prima intrebare este evident nu. in timp o sa uiti poate nu compet dar o mare parte din durere o sa dispara a si numai o iubire noua poate vindeca o inima ranita