Nu se stie de ce unii copii au semne din nastere, in timp ce altii nu. Unii copii prezinta un surplus de pigment (culoare) la nivelul pielii lor; alteori, semnele din nastere apar deoarece vasele de sange nu s-au dezvoltat normal sau au ramas strans grupate. Exista multe mituri si superstitii privind cauza semnelor din nastere, insa fara nici o baza sau explicatie stiintifica.
e luata dupa net dar sper sa te ajute
Stiam o vecina care avea o cicatrice in forma unui strugure pentru ca a furat mamm acesteia un strugure.
Unele sunt prea prea evidente... si chiar au treaba cu realitatea. Stiu pe cineva a carei mama a avut un atac de panica in timpul sarcinei iar fata ei de cate ori se enerveaza ii apare pe frunte o pata rosie. Sau. mamei gravide i a sarit in spate un cocos din curte, pruncul are si acum semn pe spate o pata maronie in forma de pui. Si altele, eu una, nu stiu ce sa cred. ma bate gandu sa cercetez.
Cum zice si georgiana, cicatricile in forma de fructe, sau legume, simbolizeaza ceva ce mama ta a furat in timpul sarcinii din pricina poftei !
Nu is chiar cicatrici, is niste semne, o prietena de`a mea are pe spate asa o pata cam cat pumnu` si ii creste par de pisica acolo, ea spune ca ii creste par de pisica acolo pentru ca mama ei a dat cu picioru` intr-o mata cand era insarcinata. Si tot timpu` trebuie` sa o depileze cineva pe spate:d, ce aiurea, nu?:-s
carmen_musetescu întreabă:
Veroniko întreabă: