| Ciresikaaa a întrebat:

Credeti ca sun grasa am 1.62 si 62/63 kg? big grin a si am 13 ani jumate, nu spuneti ca nu sunt grasa doar pentru fundita vreau sinceritate

Răspuns Câştigător
| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Uite ce este sunt multe intrebari de genul.Crede`ti ca sunt grasa am atatea kg si eu mai stiu ce.Mai bine ai da tu un search frumusel pe google calculator - greutatea ideala.
Dar azi sunt draguta si iti dau eu linkul.
REZULTATE
Greutatea: 62kg
Inaltimea: 1. 62m
IMC: 23. 62

ESTI NORMOPONDERAL
(ai o greutate normala pentru inaltimea ta)
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 52. 5 si 65. 6 kg
Sper ca ti-a fost de ajutor.Si pe viitor m`ai bine cauti tu ceva pe google.Si daca chiar nu ai gasit poti sa ne intrebi nici o suparare.:*

12 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Da esti cam plinuta eu am 20 de ani si am 48 de kg e adevarat ca sunt mai mica de inaltime decat tine am 1, 55 deci tu la 1, 62 ar trebui sa ai cam 52 kg maxim

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Dragilor cum puteti spune "da esti grasa" ai vazut-o tu? Eu nu si m`am luat dupa calculatorul care sunt sigur ca este mai destept decat voi toti impreuna.Doar voi nu vreti sa vedeti numai fotomodele hai sa fim serios ai nevoie de o fata cat de cat nu una anorexica.

| bianca a răspuns:

Un picutel da!
dar nu e cazul sa faci o drama din asta sa intri in diete drastice.
sfatul meu e ca mai mult de 5 kg nu trebuie sa slabesti.
mananca mai putin(dar nu deloc) mai putine dulciuri si fa si tu sport.
te pup:*

| saymoon a răspuns:

Sincer vorbind la inaltime stai ok dar din punctul de vedere al greutatii stai ceva mai rau. La varsta si inaltimea ta ar trebui sa ai ca 50-55 dar ar fi mai bine sa slabesti incet ca sa nu te trezesti mai tarziu cu celulita si altele. 5 kg pe luna

| Ionutzz97 a răspuns:

Da, esti cam grasa

| tremurici a răspuns:

Slabeste...

| sTeFaN. a răspuns:

Da esti cam grasa.Eu la 13 ani aveam 55k maxim happy sunt baiat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu personal mi se pare ca ai o greutate normala pentru varsta ta.eu am 1. 58 si am 48 de kg.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ...nu esti grasa deloc tinand cont de inaltimea ta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mai slabesti putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate pentru varsta ei este chiar foarte bine 62 de kg si 1. 62 m deci nu e grasa

| Monica_2388 a răspuns:

Cam da.La inaltimea ta ar trebui sa ai 52 de kg. Apuca-te de sport si mananca multe legume si fructe.