Uite ce este sunt multe intrebari de genul.Crede`ti ca sunt grasa am atatea kg si eu mai stiu ce.Mai bine ai da tu un search frumusel pe google calculator - greutatea ideala.
Dar azi sunt draguta si iti dau eu linkul.
REZULTATE
Greutatea: 62kg
Inaltimea: 1. 62m
IMC: 23. 62
ESTI NORMOPONDERAL
(ai o greutate normala pentru inaltimea ta)
Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 52. 5 si 65. 6 kg
Sper ca ti-a fost de ajutor.Si pe viitor m`ai bine cauti tu ceva pe google.Si daca chiar nu ai gasit poti sa ne intrebi nici o suparare.:*
Da esti cam plinuta eu am 20 de ani si am 48 de kg e adevarat ca sunt mai mica de inaltime decat tine am 1, 55 deci tu la 1, 62 ar trebui sa ai cam 52 kg maxim
Dragilor cum puteti spune "da esti grasa" ai vazut-o tu? Eu nu si m`am luat dupa calculatorul care sunt sigur ca este mai destept decat voi toti impreuna.Doar voi nu vreti sa vedeti numai fotomodele hai sa fim serios ai nevoie de o fata cat de cat nu una anorexica.
Un picutel da!
dar nu e cazul sa faci o drama din asta sa intri in diete drastice.
sfatul meu e ca mai mult de 5 kg nu trebuie sa slabesti.
mananca mai putin(dar nu deloc) mai putine dulciuri si fa si tu sport.
te pup:*
Sincer vorbind la inaltime stai ok dar din punctul de vedere al greutatii stai ceva mai rau. La varsta si inaltimea ta ar trebui sa ai ca 50-55 dar ar fi mai bine sa slabesti incet ca sa nu te trezesti mai tarziu cu celulita si altele. 5 kg pe luna
Cam da.La inaltimea ta ar trebui sa ai 52 de kg. Apuca-te de sport si mananca multe legume si fructe.
Brillianced întreabă:
Geo2969686 întreabă: