anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca sunt prea mica pentru a avea o relatie? Am 13 ani.

18 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Un sarut, un suc, o ciocolata merg. Pentru sex esti prea mica.

| darrio2007 a răspuns:

Exista relatii de prietenie(amici). Pentru care nu esti mica.Dar atat.Pentru o relatie amoroasa esti foarte mica.Dar stiai si tu asta.Ai cerut doar o confirmare.

| AccountDeleted a răspuns:

Da, esti prea mica pentru a avea o relatie. Traiesteti copilaria. happy Ai timp sa ai si o relatie incepand cu varsta 15-16 ani.

| corbulalbrosu a răspuns:

Esti la varsta la care majoritatea fetelor cu conceptii mai libertine accepta sa intre intro relatie de prietenie sau unele mai dezvoltate si mai "dezghetzate" in conceptia despre viata si societate, chiar in relatii formate in baza unor sentimente de dragoste si iubire. Poti incerca insa depinde doar de tine sa nu degenereze in altceva. Succes.

| R0R0 a răspuns:

Esti tanara. O sa ai timp dupa aia sa ai relatii. Crede-ma, o sa te si plictisesti

| Rakanishuu a răspuns:

Pentru una serioasa, da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da copila, esti inca foarte micuta pentru o relatie amoroasa.

| Mnup a răspuns:

Si a tinut relatia? laughing

| Mnup a răspuns:

Salontanul, Doamne fereste! Nu ziceam de s#x. Doar oleaca mai mult decat prietenilaughing)

| Mnup a răspuns:

Ingeras, primul sarul l-ai avut la 12 ani? Pacat, eu la 11 laughing) dar acum cati ani ai?

| Mnup a răspuns:

Ionela Maria, nu am zis ca as vrea sa am o relatie. happy Doar am intrebat. Si mersi, la fel happy

| AleXzpm a răspuns:

Prima gagica a avut-o la 13-14 ani happy si primult sarut la biblioteca(nerd), it will happen when the time is right

| NastyGirl55 a răspuns:

Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar la varsta ta esti o donisoara frumoasa de care nu trebuie sa te lasi asa usor cucerita. Pe viitor o sa ai de suferit, o sa plangi, poate ai norocul sa scazi la invatatura da' nu-i bai.
Ai toata viata inainte, asteapta fata draga, la 13 inca esti in dezvoltare si sincer eu acum un an am renuntat sa ma mai joc cu papusi laughing

| Tyna_Maria_1990 a răspuns:

Sincer,da

| TabJocuri a răspuns:

Eu am 13 ani si n-am avut nici o relatie si nici nu o sa am curand.Eu imi traiesc copilaria si trag de ea cat inca mai pot.Nu vreau sa cresc sa ma dezvolt dar acesta este cursul vietii, deci trage de copilarie cat mai poti. Cand vei fii mare vei regreta ca nu ai avut mai multa copilarie.
Daca e o simpla relatie cu saruturi si fara implicari amoroasa fara sa va "iubiti" atunci merge.Pentru ca la 13 ani nu poti sa simti dragostea decat o simpla atractie.
Sper ca te-am ajutat happy

| AndyChrisFlr a răspuns:

Nu
La varsta asta e normal fiindca simti nevoia
Eu am avut si primul sarut
Dar nu suntem impreuna
Sarutul l-a acceptat dar relatia nu
Deci nu.Nu esti mica

| IngérÄnönim a răspuns:

Nu consider ca esti mica. Really? Eu primul sarut l-am avut la 12 ani, in parc.
Avand in vedere ca nu faci sex so ca nu intri in golani, e okay sa simti ceva pentru un baiat.
Si pana la urma, nu cred ca o sa fie o relatie serioasa. In orice caz SVT

| Theahappy a răspuns:

Da, esti prea mica!