| usernamealy a întrebat:

Credeti ca sunt putin grasa daca am 1.68-1.69 si 55 de kg (15 ani si jumatate)

11 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Teoretic nu esti deloc grasa, esti bine. Depinde si de cum arati...

| adams a răspuns:

Nu cred ca esti grasa, e normal la asa virsta! =)

| deejayra a răspuns:

Da...esti obeza

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Vai... încapi pe uşă? :O:O
Seriously, eşti bine. S-a demonstrat că un procent îngrijorător de mare de femei cred că au probleme de greutate, când de fapt sunt perfecte...am dat şi eu de astfel de persoane, dar nu am ce face...

| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu esti grasa deloc, teoretic ar trebui sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea deci c-am 58-59, dar tu ai 55 e foarte binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa fi grasa, esti tocmai bine. Daca ai avea 50 kg, te-ai chinui sa te ingrasi, daca ai avea 70, te-ai considera obeza.

| DonGiovanni a răspuns:

Nu esti grasa deloc, chiar daca pui inca 3 kg tot nu esti grasa, dar fa un sport sa fi lucrata bine sa nu ai celulita.

| motu a răspuns:

De unde Dumnezeu sa stim noi daca esti grasa sau nu, daca crezi ca esti grasa fa sport, daca nu tot fa sport ca e sanatos si nu te ingrasi. Daca cumva ai 1, 68(intuiesc ca sunt centimetri, ar fi ciudat sa fie mm sau km) in talie atunci e rau!
Daca ti sau aprins calcaiele dupa un baiat si tie rusine sa ii vorbesti pentru ca te consideri grasa, mergi la baie da-ti doua palmi spala-te pe fata si las-o balta sigur nu o sa te placa!

| chupachups1234 a răspuns:

Chiar deloc.

| annemarie_9916 a răspuns:

Si eu am 15 ani si am 40 kg dar sunt cu 3 cm mai mik decat uh, dup parerea mea eu la varsta si kg mele ma vad grasa deci uh esti ultra, acu depinde, daca vrei sa nu vada nimeni ca ai probleme cu celulita mascheaza problemele cu niste haine lejere si largi, cum ar fi o camasa prinsa cu o curea la mijloc si cu o perechie de jisi stramti pe pulpa nu si pe tot piciorul.Eu am sani prea mari dup parerea mea si maschez asta prin camasi lejere si tricouri de ultima generatie... fa o tura de cumparatury si vezi si uh ca ti se potiveste, succeshappyhappyhappy:X

| jose_3885 a răspuns:

Sunt grasa daca am 70 de kg si 1.68 fac si handball si am multi muschii