Perfectiunea intruchipata nu exista...toti avem defectele noastre, si asta ne face interesanti
Bine inteles ca nu, fiecare avem cate un defect, dar totusi suntem si speciali in felul nostru.
Si ca veni vorba, tineti minte: Tot ce e frumos, nu-i niciodata perfect
Mersi, pentru informatii!
Hey.Stii si tu destul de clar, presupun, ca perfectiunea nu exista.Dar noi putem face lucrurile sa para perfecte.In ochii cuiva poti parea o persoana perfecta, iar in ai altcuiva apari ca un om impodobit cu defecte, mai ceva ca un pom de craciun.Intotdeauna am admirat persoanele care se dedica atat de mult in ceea ce fac,care pun atat de multa pasiune, incat incearca sa faca totul perfect, desi sunt constiente ca asta nu se poate.In acelasi timp am un dezgust fata de cei care se cred cei mai cei, care au impresia ca detin lumea si ca tot ce fac si spun atinge perfectiunea.
Si un final mai atipic: "Imi iubesc viata perfecta, dar plina de imperfectiune."
O zi faina!
Mersi, mi-a fost de ajutor!
Cu drag! Numai bine...
Nu... si daca vrei sa stii nimeni nu este perfect toti avem unele defecte si calitati! de accea nimeni nu este perfect dar poti sa te straduiesti sa fii cat mai bun! Funda?