Daca esti o persoana cu capul pe umeri, cu siguranta nu iti va provoca dependenta acest site, eu o fac din placere, din amuzament(sinteti niste copiii tare amuzanti) si sincer imi place sa fiu de folos, acest din urma cred ca este cel mai important lucru pentru care intru pe acest site.
Cu siguranta provoaca.La inceput, petreceam ore bune pe TPU, insa acum intru destul de rar, in special seara,
Km o ora... dar raspund mult in timpul acela si citesc ai alte raspunsuri...
adevarul e k atunic sunt atenta numai la TPU...
dependenta nu cred ca poate crea
decat la inceput cand intri prima oara cand afli mai multe si esti curios sa vezi ce se intampla aici
dupa...devine o obisnuita
Lucrez pe calculator si in acelasi timp am si TPU deschis si din cand in cand arunc un ochi pe aici.Provoaca sigur dependenta.
Sunt la inceput...petrec cateva ore bune p TPU.imi place sa ascult parerile voastre si sa incerc sa fiu d ajutor. pot spune ca este un tratament antiplictiseala.mai ales acum...incerc sa imi vad de scoala si in timpul liber, in lipsa de ocupatie...hai p TPU
Nu mai am timp acum, dar daca as avea as sta si cateva ore in sir... e super site-ul asta!
Daca dependenta spui tu acestei nevoi de comunicare...
Nu cred ca 2-3 ore petrecute in mod placut pe TPU poate fi numita dependenta. Ca metafora, DA.
2-2.30 pe zi, depinde de starea in care ma aflu.Nu imi plac intrebarile despre dragoste, sunt copilaresti, si rar mai gasesc o intrebare buna... rar.
App. tu cate ore, stai pe TPU?
Poi cand stau la calc, de obicei mis pe TPU
nu pot sa zic ca's dependenta, doar ca imi place p'aci.
Stau sa ajut oameni mai mult, si + ca ma distrez cand sunt intrebari comice , eu stau cam 2-3 ore pe zi max sau daca sunt plictisit si e urat afara si mai mult , incerc sa va ajut cu ce pot si eu
Nu cred ca poate provoca dependenta un site..depinde de cat de mult iti doresti sa intri si cat de mult vrei sa stai..totul este in mintea ta
Nu cred ca TPU provoaca neaparat dependenta...mai degraba, pe acest site unii gasesc raspuns pentru intrebari care ii framanta. Faptul ca aici gasesc anumite raspunsuri ii poate face pe unii sa se,, ataseze" de site si sa devina o placere pentru ei sa gaseasca raspuns sau sa raspunda altora. Fiind ajutat, va ajuta la randul sau. Sau mai este o chestie... poate deveni asa-zis,, dependent" de site un om,, dependent" de vorba sau de nou.
Nu provoaca dependenta...eu cel putin stau doar cand am timp, cand ma plictisesc, ca sa imi ocup timpul... dar in cazul meu nu provoaca dependenta...
Daca esti o pers sociabila si iti place sa ti se ceara parerea... da. e posibil sa provoace dependenta
Klculatorul meu este non stop deschis si pagina TPU este aproape tot timpul minimalizata in bara de rulare, cand sunt aksa mai trag un ochi la ce se scrie si parca-s rupt de realitate si timpul zboara asa repede ca ma trezesc intrebandu-ma 4h am stat? sau mai mult/putin oricum, facem o echipa buna, noi toti si Raluk de la butoane >
Eu cred ca poate provoca dependenta pentru ca eu stau km 2-3 ore pe zi pe TPU sau poate si mai mult (cand am timp) u ce crezi?
anonim_4396 întreabă: