| alexalx1234 a întrebat:

Credeți că un băiat ce nu poate face efort fizic datorită problemelor medicale poate avea o iubită măcar odată în viață?

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am văzut persoane mici de înălțime sa spun asa, care aveau pe cineva, desi posibilitate existe, dar trebuie sa scapi de frustrări, complexe nu sa stagnezi in ele, trebuie sa evoluezi ca individ

http://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/......personala/

| sierra1 a răspuns:

Totul e posibil " măcar odată în viață"

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, doar că trebuie să întâlnești acea iubită.

| Andreeush a răspuns:

Normal că poate avea o iubită, orice e posibil.

| OldSoul a răspuns:

De ce nu ar putea?
Nu e ca si cum nu ai avea sanse la o iubita daca nu participi la vreo olimpiada.

| Plato a răspuns:

Eu cred si sper ca intrebi la misto. Altfel, chiar nu ma mir ca te plangi ca nu te place nu stiu cine, cu asemenea mentalitate... e grav.
Nu-mi pot explica sub nicio forma intrebarea asta, e de o stupiditate crasa.

| alexalx1234 explică (pentru Plato):

Nu intreb la misto.Cum sa te placa cineva in ziua de azi daca nu esti perfect? Daca o fata vede ca ai un defect fizic iti da cu flit din prima secunda.

| Plato a răspuns (pentru alexalx1234):

Prietene, schimba-ti mentalitatea asta cat mai repede, altfel vei avea probleme cand devii adult. O sa ai frustrari nejustificate. Pentru binele tau, renunta la aberatiile astea si nu mai generaliza. Daca un porumbel nu poate zbura, nu inseamna ca porumbeii nu zboara.

| alexalx1234 explică (pentru Plato):

Daca as sti si cum...

| RAY a răspuns (pentru alexalx1234):

Nu vrei sa stii man

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu atitudinea asta nici intr-un caz.

| eckblume a răspuns:

Da. Cunosc cateva persoane de 22-30 de ani care au pensie de handicap (sau ce pensie/ajutor o fi, nu pot munci) care au iubite, soții (chiar si copii). Nu e imposibil. Si pe Instagram am vazut femei care aveau fel si fel de boli sau erau in scaun cu rotile si aveau parteneri.

| llleo a răspuns:

E vorba de iubire aici. Dacă o persoană te iubește, stă lângă tine indiferent de situație. De exemplu, cum ar fi mama ta. Crezi că ar pleca dacă ai avea vreo problemă? Nu. Pentru că te iubește.
Asta spun.

| zuppyby a răspuns:

Daca iubesti o persoana cu adevarat, o iubesti pentru ca asa este ea, o accepti asa cum e...si oricum nu crezi ca acel baiat la care te referi tu nu are si el sufletul pereche ascuns pe undeva? important e sa-l gaseasca.