Sincer, da. Dar nu te incurca cu d-astea. Cautati pe cineva apropiat de varsta ta. :* Dar totusi daca tu chiar il iubesti, fa tot posibilul sa il obtii. Multa bafta. :*
Multumesc,nu e vorba de iubire..sunt atrasa de el dar sunt constienta ca este cu 10 ani mai mare plus ca are si o iubita..chiar daca ne facem ochi dulci..imi e greu sa cred ca un barbat ca el ar putea avea o relatie cu mine.
Eu daca as fi in locul tau nu m-as baga. Ca doar na e o diferenta destul de mare de varsta. Depinde si in ce sens il placi... Daca iti place caracteru sau fizicu. Sau poate amble.
Iti dai seama ca intre tine si iubita lui(care e cu siguranta mai mare ca tine) ar alege-o pe cea mai matura pentru ca la 28 de ani nu ii mai arde de copilarii. Sfatul meu e sa nu ii arati asa pe fata ca iti place de el, sa te porti frumos si sa-i demonstrezi ca esti destul de matura pentru varsta ta si poate cine stie...
S-ar putea, dar daca mai e si o a treia persoana, e mai bine sa stai deoparte, ca sa eviti alte neplaceri. Daca va avea vreo intentie serioasa cu tine, n-are decat sa se desparta de prietena actuala si apoi se schimba problema.
Cred ca e posibil. Cunosc un caz asemanator, ea are 18 ani iar el e cu 9 ani mai mare, dar totusi sunt impreuna de aproape 3 ani. Oricum multa bafta!
ale0409 întreabă: