| Maria2058 a întrebat:

Credeti ca un barbat de 28 de ani s-ar uita la o pustoaica de 17 ani? Am auzit de relatii in care diferenta dintre cei doi e chiar mai mare, dar totusi.voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

S-ar uita, nu vad de ce nu s-ar uita

evenso
| evenso a răspuns:

Unii barbati chiar se uite dupa pustoaice si mai tinere.
La aceste varste 17 - 28 de ani diferenta este cam mare, dar care cu timpul nu mai este chiar atat de "batator" la ochi.

| HolyPotato a răspuns:

S-ar uita la ea doar pentru o aventura. Bineinteles ca el cauta o femeie mai aproape de varsta lui si cu care sa aiba multe lucruri in comun, sa se inteleaga reciproc etc. Toate astea pentru o relatie serioasa, poate ca acea "pustoaica" ar putea indeplini aceste cerinte, dar el nu va vedea asta si s-ar putea ca biata fata sa se aleaga cu inima ranita daca isi face sperante :p

| AtateaConditii a răspuns:

S-ar uita la pasarica eilaughing si dupa ce a folosit-o tot la nevastasa se intoarce. Oricum se poate sa stea intr-o relatie cu o pustoaica dar niciodata nu va fi ceva serios pentru ca o femeie are responsabilitati daca vrea sa se marite.

| Zenit313 a răspuns:

Pedofil...trebuie executat!

| MiaAtasiei a răspuns:

Mie mi a placut de unul de 24 de ani si eu am 18 abia impliniti dar n aveam nici o sansa.de obicei cei cu varsta peste 20 ani se uita la o fata de 16 17 18 ani doar din interes si cred ca stii ce inseamna asa.pe de alta parte sunt si exceptii insa un simplu zambet sau o invitatie in oras nu pot fi semne ca te place ci doar din prietenie.

| xXxDariuSxXx a răspuns:

Daca e inalta pustoaica si buna la cur, ia-o daca nu las-o dracu

| Ammalya a răspuns:

Sigur se poate orice.