Da mai ales atunci cand sunt intr-un grup de prieteni pentru a se da mare. Uneori unii baietii mai spun asta si pentru a isi ascunde sentimentele de atasament, iubire sau pur si simplu admiratie pentru o fata. Funda? Te rog. Mersi
Sincer,DA.Atunci cand vor sa ii atraga atentia fetei, cand ii este rusine sa faca primul pas sau chiar atunci cand prietenii lui spun asta despre fata si el nu vrea sa fie singurul cu alta parere.UNeori baietii sunt rautaciosi cu fetele pe care le plac dar asta nu inseamna ca intotdeauna este asa. Unii nu inteleg ca oamenii sunt diferiti si frumosi in felul lor si fac greseala de a critica persoanele din punct de vedere fizic(daca ma intrebi pe mine acesti oameni nu ar trebui bagati in seama caci gresesc). Toate fetele sunt frumoase si toti baietii sunt frumosi.
Nu cred cel putin eu nu am facut asta niciodata, de obicei incerc sa spun direct ceea ce simt/gandesc
Ei zic asta sa le faca sa se simta rau. asa nu is ei atat de mitocani incat sa spuna ca esti urata cu adevarat. fiecare facta e frumusica in felul ei
Da, da se intimpla adesea. Daca fata il refuza sa-l vezi cum zice beah e urita oricum nu ma merita. Da scumpo parerea baetiolor conteaza nu zic, da cei de facut daca demnezeu nu inzestreaza pe toti cu prea multa frumusete. Tipu care spune ca o fata e urita lasa-l sa traga o fuga pina o oglinda sa-si vada defectele. Blanca papuso tie multa bafta