anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca urmatoarea generatie de adolescenti va fi mai desteapta decit cea de acum?

8 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna,sincer cred ca nu.Generatiile au inceput sa se prosteasca pe zice trece deci..cum a spus si @MyMindIsFullOfThings slabe sanse sad

| positivity a răspuns:

Cu siguranță nu!
Oamenii se prostesc din ce în ce mai mult cu fiecare generație.

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Si eu cred ca sunt slabe sansele, dar mai cred ca grupurile o sa fie tot mai diferite, spre urmare cei prosti nu prea o sa ii duca in jos spre cei destepti laughing Presupun doar puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și la întrebarea asta sunt nesigură pentru că sunt două variante:
- lumea o să evolueze prin tehnologia necesară, o parte din adolescenți se vor deștepta din somnul ignoranței (nu toți deoarece unii pur și simplu nu au de unde se informa, ori nu le pasă sau nu vor) și le vor putea fi niște idei inoculate. Bineînțeles, cam fantasy.
- tot tehnologia îi va prosti și de data asta, vor deveni din ce în ce mai nepăsători și moralitatea generată de societate nu va mai exista sau se va schimba.

| Zatharra a răspuns:

Slabe şanse.Fac parte din ea, ştiu ce spun...Peace!

| Maomau a răspuns:

Se poate, dar doar daca se refomeaza RADICAL sistemul de educatie si invatamant!

| Flaviia16 a răspuns:

Desteapta nu! Cu cat au mai multe tehnologii sa le faca treaba, cu atat se indobitocesc

| Popescu_Robert_1996 a răspuns:

Nu, pentru ca oamenii incep sa se prosteasca