| iancucristina a întrebat:

Credeti ca varsta conteaza atat de mult intr-o relatie?

Eu am 18 ani si el 14 ani credeti ca are ceva?
Fara raspunsuri in bataie de jochappy

5 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Nu conteaza daca il placi.:X cand iubesti pe cmva nu tra sa te uiti la varsta, bani sau haine tra sa te uiti la suflet.:Xlove struck:X:X:X:

| Bullweif a răspuns:

Daca iti sunt clare motivele pentru care esti implicata in relatia asta, si daca te`ai gandit serios la viitorul relatiei, sau macar sa te relationezi la scopul relatiei, nu vad impedimente. Ideea e sa va intelegeti, nu sa va potriviti ca varsta, fizic sau mai stiu eu ce criteriu.

| ioanna0011 a răspuns:

Dragostea nu are varsta! :X
Atat timp cat voi va iubiti si va intelegi nu cred ca varsta ar fi un impediment!
Multa bafta!

| eminem19 a răspuns:

Dragostea nu are varste, si da si nu, cand ai zil "el 14" banuiesc ca este baiat, baieti de varsta tanara nu cred ca sunt serios si "coptii"pentru o relatie serioasa si de lunga durata, el inca poate are lumea lui mai copilaroasa si poate nu ar fi indicat sa experimenteze dragostea si suferinta ei.parerea mea... apoi u sti

| simonamaria a răspuns:

Conteaza pentru ceilalti si asta nu ar trebui sa conteze pentru voi.Depinde cat de multe sunteti in stare sa acceptati si sa faceti pentru a va apara iubirea.Dar cel mai important ar trebui sa fie felul in care voi vedeti relatia voastra si nu felul in care o percep ceilalti.