Nu conteaza daca il placi.:X cand iubesti pe cmva nu tra sa te uiti la varsta, bani sau haine tra sa te uiti la suflet.:X:X:X:X:
Daca iti sunt clare motivele pentru care esti implicata in relatia asta, si daca te`ai gandit serios la viitorul relatiei, sau macar sa te relationezi la scopul relatiei, nu vad impedimente. Ideea e sa va intelegeti, nu sa va potriviti ca varsta, fizic sau mai stiu eu ce criteriu.
Dragostea nu are varsta! :X
Atat timp cat voi va iubiti si va intelegi nu cred ca varsta ar fi un impediment!
Multa bafta!
Dragostea nu are varste, si da si nu, cand ai zil "el 14" banuiesc ca este baiat, baieti de varsta tanara nu cred ca sunt serios si "coptii"pentru o relatie serioasa si de lunga durata, el inca poate are lumea lui mai copilaroasa si poate nu ar fi indicat sa experimenteze dragostea si suferinta ei.parerea mea... apoi u sti
Conteaza pentru ceilalti si asta nu ar trebui sa conteze pentru voi.Depinde cat de multe sunteti in stare sa acceptati si sa faceti pentru a va apara iubirea.Dar cel mai important ar trebui sa fie felul in care voi vedeti relatia voastra si nu felul in care o percep ceilalti.